Hoera: Legally-Brunette 1 Jaar

06.07.2014

20140705-103532-38132346.jpg

Precies een jaar geleden ging Legally-Brunette online. Al weer een jaar lang blog ik my ass of hetgeen heel veel leuke en mooie dingen tot op heden heeft gebracht. Van de liefste reacties tot leuke contacten ik heb het allemaal aan mijn blog te danken.

Een jaar geleden begon ik met bloggen omdat ik het gevoel had mijn creatieve ei niet kwijt te kunnen op mijn werk. Het begon meer als een grapje omdat ik al een tijdje aan het schrijven was maar er niets mee deed. Na een half jaar stukken te hebben geschreven vond ik het wel tijd om er wat meer mee te gaan doen en na veel wikken en wegen kwam daar Legally-Brunette.

Over het algemeen heeft de blog me zo veel gebracht en kan ik me een leven zonder bloggen echt niet voorstellen, al moet ik zeggen dat ik de weken in Indonesië die vrijwel geheel blog vrij zijn ook wel eens fijn vind. Het is best een opgave om 2 blogs per dag online te zetten en fulltime te werken maar doorgaans krijg ik super lieve en leuke reactie van jullie die het, het allemaal goed maken!

Uiteraard zijn er ook mindere dingen aan het bloggen, zoals vervelende reacties of prive omstandigheden die je soms lastig buiten de blog kan houden maar soms toch wat meer voor jezelf wilt houden, maar ik ben heel blij dat jullie daar zo veel begrip en respect voor hebben gehad de laatste tijd!

Ik wil jullie dan ook heel hartelijk danken voor het afgelopen jaar en alle lieve en leuke reactie en contacten die ik heb opgedaan!

Morgen komt er weer een Indonesië travel update blog online en dinsdag een leuke winactie so stay tuned en voor jullie het weten ben ik weer terug en komen er weer live blogs naast de reeds voorgeplande blogs.

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Joyce 06.07.2014

  Gefeliciteerd! Op naar jaar 2!

 • Reageer Joni 06.07.2014

  Wauw, gefeliciteerd! Geweldig dat je blog al 1 jaar bestaat 😉

 • Reageer Suuz 06.07.2014

  Gefeliciteerd! super leuk! ik volg je blog met heel veel plezier! ga zo door 🙂 je bent een kanjer!

 • Reageer Melissa 06.07.2014

  Proficiat! blijven bloggen !

 • Reageer Irma 06.07.2014

  Hoera, gefeliciteerd!

 • Reageer sara 06.07.2014

  Wat leuk! 1 jaar. Gefeliciteerd. Up to the next. 🙂

 • Reageer Margot 07.07.2014

  Wow! Ik kan bijna niet geloven dat je nog maar een jaartje bestaat! Ik vind deze blog zo mature!

 • Reageer VanDaalEnzo 23.07.2014

  Congrats! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.