Mooier fit: And the winnar is…..

27.07.2014
Picture

Een paar weken geleden bestond Legally-Brunette een jaar, een reden om een winactie te organiseren! Jullie hebben allemaal massaal gereageerd en ik heb het idee dat jullie het een erg leuke winactie vonden! Ik hoop binnenkort nog een keer een winactie te kunnen organiseren, maar daarover later meer, nu eerst deze gelukkige winnaar!

Ik heb de namen van alle mensen die hebben gereageerd ingevoerd bij Pickatrandom en de winnaar die er uit kwam was Laura! Ik heb Laura inmiddels een berichtje gestuurd en het boek is al naar haar op weg!Sorry voor alle andere die hebben gereageerd maar het helaas niet zijn geworden!

Zoals gezegd ga ik mijn best doen binnenkort weer een winactie voor jullie mogelijk te maken. 
Tags:
Categorie: Win Actie
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Laura 30.07.2014

    Jeej, ik heb het ontvangen, dank je!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.