New in: Fotoboek Thailand

17.07.2014

Picture

Al weer meer dan een jaar geleden ging ik op reis naar Thailand. Het was mijn eerste verre reis en de eerste keer dat ik met een partner op vakantie ging in plaats van met mijn vriendinnen of ouders. Het was een hele mooie en indrukwekkende reis waarin we verschrikkelijk veel hebben gezien en logisch dan ook dat ik thuis kwam met duizenden foto’s. Na maanden van werken [en heel vaak ook niets er aan doen] was hij half mei dan eindelijk af. Inmiddels is hij binnen en vandaag laat ik jullie een deel van het fotoboek zien.

Een fotoboek maken van een reis van 3 weken met meer dan 5000 foto’s is een hels karwei dat je niet maar even op een zondag middagje klaar hebt. Na lang zoeken voor de juiste vorm en lay-out, bleek dat wat ik in mijn hoofd had eigenlijk nergens kant en klaar te verkrijgen was. Er zat niets anders op dan het zelf volledig vanaf 0 opbouwen en dat heb ik dan ook gedaan. Na maanden van werk [en ook maanden van er niets aan doen] is het boek dan nu eindelijk klaar en heb ik hem net voor mijn vakantie af laten drukken [toen was er een goede kortingsactie]. Het eind resultaat zie je hieronder.

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Inmiddels is het begin al weer gemaakt aan mijn fotoboek van Indonesië en ik heb me voorgenomen dat dit keer iets sneller af te ronden. Alle tips, ideeën en aanwijzingen zijn welkom trouwens.Maken jullie ook altijd een fotoboek van vakanties? 

Tags: , ,
Categorie: Fotografie, Reizen
Vorige post Volgende post

10 reacties

 • Reageer Nolda 17.07.2014

  Jeetje wat maak jij mooie foto’s zeg!

 • Reageer Margot 17.07.2014

  Mooi! Ik ga het via de link ook eens bekijken!

 • Reageer Carlijn 17.07.2014

  Wauuuuuwww Stacey wat ontzettend mooi!!! Ik heb gelijk gestemd. Je foto’s zijn echt PRACHTIG!

 • Reageer Bente 17.07.2014

  Wat een prachtig fotoboek! Erg leuk om eens meer van je fotografie kunsten te zien! 🙂

 • Reageer marleen 17.07.2014

  wauw ik heb nog nooit zo’n mooi persoonlijk fotoboek gezien! echt prachtfoto’s en een boek om trots op te zijn. het is dat het een persoonlijk boek is anders had je het kunnen aanvullen met reis-informatie en het kunnen verkopen als travel boek haha 😛 (idee?)

 • Reageer VanDaalEnzo 17.07.2014

  Mooie pics! Ik maak mijn fotoboek altijd bij Albelli. Ben ik erg tevreden zowel over de kwaliteit als over de levertijd! 🙂

 • Reageer Suuz 17.07.2014

  Wauw! Wat een waanzinnig boek! Ik maak ook van iedere reis een album! Zo leuk maar zoveel werk! Haha! Succes met je nieuwe boek van Indonesië!

 • Reageer Joyce 18.07.2014

  Prachtig!

 • Reageer Cheryl 18.12.2015

  Hallo Stacey,

  Wat een prachtig fotoboek van Thailand. Zelf ben ik net terug uit dit mooie land en ga beginnen met het uitkiezen van de foto’s. Wat een hels karwei is dat zeg. Nu zag ik een paar bladzijdes uit je album, maar ik kan de link helaas niet meer openen om het gehele album te zien. Is hier misschien nog een andere link voor of is dit inmiddels al verouderd?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.