New in: H&M, Primark & Action

09.07.2014
Picture

Vlak voor ik op vakantie ging bracht ik nog even een bezoekje aan de H&M en de Primark. Zoals een echte blogger betaamd moest daar nog even een New in berichtje van worden gemaakt dat helaas wel iets langer op zich liet wachten. Omdat de items wel heel erg leuk zijn hoop ik dat jullie het alsnog kunnen waarderen.

Picture

H&M:
Bij de H&M kocht ik het witte lace shirt voor 24,95. Ik wilde al een tijdje een dergelijk shirt maar kon steeds maar niet het ideale shirtje vinden. Ik heb deze inmiddels al een aantal keer aangehad en ik ben er echt heel erg blij mee. Je kunt het heel casual dragen met alleen een bikini topje er onder maar op mijn werk kan ik hem met een hempje er onder ook prima dragen! Ik ben dus heel blij dit shirtje.
Naast het shirtje kocht ik ook een oranje sport BH voor 14,95 bij de H&M. Niet alleen is het gewoon een goede sport BH die ik al in het zwart/grijs bezit maar het is ook een leuk, doch sportief accessoire tijdens de wedstrijden van Oranje tijdens het WK

Primark:
Bij de Primark kocht ik een wit shirtje met een knoopje voor maar 7,95. Ik vind hem echt super leuk en schattig en zeker voor dat geld. Ik hoop alleen wel dat het mooi wit blijft het shirtje en dat het niet heel erg gaat verkleuren in de was, zoals vaak bij Primark shirtjes het geval is. Het andere shirtje wat ik kocht is een heel simpel zwart topje zonder bandjes wat gewoon erg handig is voor op vakantie en wat maar 4 euro was.

Goed dat waren dus mijn aankopen waar ik heel blij mee ben en die me amper iets hebben gekost.

Tags: ,
Categorie: Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Irma 09.07.2014

    Ik heb het witte shirtje van de H&M ook. Zo handig omdat je ‘m eigenlijk overal mee kunt combineren en het er altijd netjes uit ziet! 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.