New in: Multifunctioneel HAMA statief

12.07.2014
Picture

Voor mijn kleine action cam wilde ik graag een klein en licht statief hebben dat ik in de hand kon houden. Tijdens het zoeken stuitte ik op dit exemplaar van Hama dat niet aan in de hand kan worden gehouden maar ook nog eens neergezet kan worden, ideaal dus!

Picture

Het statief is ideaal omdat het klein, licht en compact is maar ook multifunctioneel is. Je kunt er voor kiezen het statief helemaal op te klappen maar helemaal uitgetrokken bereikt hij grote hoogtes zoals te zien is op bovenstaande foto.Voor de action cam zal ik voornamelijk de stok gebruiken, maar het fijne aan dit statief is dat je aan de onderkant van de stok dus het uit te trekken statief deel kunt draaien. Dit deel kun je trouwens ook los gebruiken, net wat je wil.

Het lijkt me dus een ideaal statief voor op reis maar ook gewoon voor gebruik thuis.

Ik kocht dit statief bij Bol.com voor €27,95 en gebruikte de airmiles van mijn om tien euro korting te krijgen door het inwisselen waardoor ik nog maar €17,95 hoefde te betalen.

Gebruiken jullie wel eens een statief? 

Tags:
Categorie: Fotografie
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Joni 12.07.2014

  Mmm, dat statief ziet er heel fijn uit. Ik ben zelf nog op zoek naar een statief, maar weet écht niet waar ik moet beginnen met zoeken. Ik vraag me af of dit statief ook een (zware) spiegelreflexcamera kan houden.. Anders is dit zeker een fijne optie 😉

  • Reageer Stacey 14.07.2014

   Ik heb het geprobeerd en hij houdt mijn camera met mijn grote zoomlens [18-200] uiteraard is het wel belangrijk dan een goede stevige en vlakke ondergrond te hebben. Hij is echter voor het professionele werk niet lang genoeg, maar voor op reis vond ik hem heel erg fijn. Thuis gebruik ik trouwens ook een ander lichtgewicht statief dat een stuk hoger is, maar wel meer ruimte in neemt tijdens het reizen. Het feit dat ik dit statief voor meerdere dingen kan gebruiken heeft me overgehaald, dus voor reizen ideaal, voor thuis kun je beter een andere kiezen.

 • Reageer Bianca 13.07.2014

  Ik heb dezelfde vraag als hierboven!

  Gebruik je deze alleen voor een lichte camera? Ik ben op zoek naar een statief voor mijn spiegelreflex! Gebruik je daar een ander statief voor?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.