New in: White Lace Dress

30.07.2014

IMG_2221-002

Vorige week droeg ik op mijn verjaardag een nieuw wit jurkje. Ik twijfelde een beetje of ik hem wel naar kantoor kon dragen en hoewel ik zelf verliefd werd op het jurkje het moment dat ik hem zag had ik niet het idee dat het een hit zou worden. De hele dag heb ik complimentjes gekregen, niet alleen op kantoor, maar ook via Instagram en Facebook. Tijd dus om even mijn trots nader te showen. 

Onlangs is er bij mij in de buurt een H&M geopend, een ware ramp als je Stacey heet en een zwak hebt voor winkelen. Ik probeer dan ook altijd de H&M zorgvuldig te vermijden als ik boodschappen aan het doen ben op zaterdag. Helaas moest ik dit keer toch echt een pakketje afgeven bij deen DHL service punt naast de H&M en kon ik er even niet om heen. Alleen even kijken, niets kopen, ik hoor het mezelf nog zeggen. Toch liep ik rechtstreeks op het SALE deel af en keek met een schuin oog naar de witte jurkjes, want stiekem wilde ik wel heel graag een wit jurkje. Toch zag ik niets waar ik heel blij van werd en draaide ik me abrupt om, wellicht iets te abrupt want mijn oog viel op een wit jurkje waar ik wel heel enthousiast van werd.

Na hem snel te hebben gepast, het bleek het laatste exemplaar te zijn en ook nog eens in mijn maat, was hij voor 20 euro van mij. Met een schuldgevoel in mijn buik liep ik naar buiten, ik mocht eigenlijk niets kopen, maar deze kon ik echt niet laten hangen.

Zo zo je maar weer dat je in de uitverkoop soms echt de beste items kunt scoren! 

IMG_2290-002

Tags:
Categorie: Fashion
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Irene 30.07.2014

  Ja super leuk. Hij staat jou ook heel mooi. Vooral niet schuldig over voelen, want hij is het geld dubbel en dwars waard!

 • Reageer Laura 30.07.2014

  Het jurkje staat je erg mooi

 • Reageer Suuz 30.07.2014

  Hij is prachtig!!! zeker niet schuldig over voelen 🙂 dit was meant to be 😉

 • Reageer Irma 30.07.2014

  Ik vind het zo’n onwijs mooi jurkje! Hij staat je echt goed!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.