My Weekly Diary (14-20 Juli)

21.07.2014
Picture

Na 3 weken vakantie was het afgelopen week weer tijd om te gaan werken. Enerzijds super fijn om mijn collega’s weer te zien en weer te kunnen werken, maar met dit prachtige weer had ik er ook geen problemen mee gehad als ik nog wat langer vakantie gehad. Gelukkig kon ik wel een keertje lunchen aan het water, ging ik naar het strand en lag ik zondag in het park. Bekijk mijn week van dag tot dag.

Picture

Maandag: De eerste dag dat ik weer moest werken na mijn vakantie. Ik zag er als een berg tegen op maar eigenlijk was het een goede dag. Ja, er zaten meer dan 600 ongelezen e-mails in mijn inbox maar aan het einde van de dag waren die allemaal weg. Tuurlijk lag er nog genoeg om te doen, maar alles was gelezen en er was een juiste to-do aangehangen in mijn mailbox. Uit mijn werk ging ik naar mijn ouders om lekker te eten en wat spullen op te halen die nog te drogen hingen bij mijn ouders. Mijn vader bracht me naar een vriend die 3 weken op mijn fiets heeft gepast. Zie: Ik heb geen berging voor mijn fiets en wilde mijn mooie, nieuwe fiets niet 3 weken onbewaakt ergens neer zetten.Dinsdag: Vandaag was het ook weer tijd om te werken en ook vandaag vloog de tijd voorbij. Ik schrok van mezelf dat ik zo fanatiek bezig was en schijnbaar ongestoord kon werken tot 19:30. Ik ga als een speer en heb op dinsdag avond de achterstand weer helemaal weggewerkt, dat ik al om 08:00 op kantoor ben en dus een bizar lange dag maak laat ik maar even buiten beschouwing haha. Eenmaal thuis flans ik snel een tomatensoepje in elkaar met het verspakket van de AH. Echt een uitkomst, je hebt gewoon alles wat je nodig hebt voor de soep, en het is in dit pakket goedkoper dan het los kopen. Goed om 21:00 kwam P. nog wat laatste dingen brengen.

Woensdag: Woensdag kwam de vermoeidheid er uit, vanaf vorige week donderdag had ik vrij weinig geslapen en dat in combinatie met een jetlag en lange dagen op kantoor zorgde voor een hang dag, ik wilde het liefst slapen. Helaas was dat niet mogelijk natuurlijk en er was daarbij ook voldoende te doen dus voor ik het wist was het 20:00 en zat ik op de fiets naar huis. Daar at ik een restje soep die ik nog over had van de avond er voor. Ik besloot een klein halfuurtje heel rustig te gaan hardlopen en viel erna als een blok in slaap.

Donderdag: Een heel uitgebreid verslag van deze dag kun je lezen in mijn Plog. Donderdag was het heerlijk weer en had ik een zakelijke lunch buiten de deur op een heerlijke locatie aan het water. Helaas kwam er een randje aan de dag door het verschrikkelijke nieuws van het vliegtuig. Toch had ik een heerlijke avond op het strand met heerlijk eten en gezelschap.

Vrijdag: Na al heel vroeg bloed te hebben geprikt [ter controle of ik eindelijk af ben van mijn bloedarmoede] was ik al vroeg op kantoor. Concentreren en werken daar kwam het gewoon niet zo van, het verschrikkelijke nieuws van het vliegtuig ongeluk zat me echt heel erg hoog en ik liep de hele dag met dik kippenvel van emoties. Ik trakteerde mezelf en mijn collega om 16:00 op een heerlijk raketje en ik moest op tijd naar huis om bij de apotheek mijn medicatie op te halen, de bloedarmoede is namelijk helaas nog aanwezig. De avond was apart, ik vernam dat een oude bekende van mij in het vliegtuig zat en had dus niet bijster veel zin meer om leuke dingen te doen.

Picture

Zaterdag: Na heerlijk te hebben uitgeslapen, ging ik boodschappen doen. Omdat ik van de week jarig ben moest ik alvast wat spullen inslaan om taarten te bakken. Mijn verjaardag is namelijk ook gelijk de enige verjaardag waar ik taart mag eten omdat er verder nooit rekening wordt gehouden, dus dan doe ik het ook het liefst gelijk goed. Na het sjouwen met vele zware tassen boodschappen ging ik richting mijn ouders om daar even te eten en wat dingen langs te brengen en weer op te halen.


Zondag:
 Wederom probeerde ik een beetje uit te slapen maar het was bij opstaan 31 graden inhuis dus echt lekker relaxed uitslapen was er niet bij. Ik besloot rustig aan te gaan rennen. Eigenlijk mag ik nog niet rennen zolang ik bloedarmoede heb maar ik kon het toch echt niet laten om even te gaan rennen. Het ging gelukkig erg goed, maar ik had ook wel een heerlijk ontbijtje als pre-workout gehad. Na het lopen was een douche noodzakelijk en maakte ik voor mezelf een smoothie. Ik rommelde wat ik huis en voor ik het wist zat ik gezellig te lunchen op het terras van de Bagel en Beans waarna we met druiven, ananas en sapjes neer plofte in het park waar we tot een uurtje of 7 hebben genoten van het weer. Omdat we nog niet genoeg hadden gegeten maakte we een heerlijke pasta waarna we afsloten met de nieuwste aflevering van Suits.

Tags:
Categorie: Diary
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Linda 21.07.2014

  Lekker zo een drukke week! Ik vind het altijd wel fijn om op vakantie na mijn werk te gaan, al is dat maar voor korte duur 😉

 • Reageer Laura 21.07.2014

  Leuke diary weer! Ik zag je gisteren in het Oosterpark liggen, maar ik heb jullie maar even gelaten 😉

 • Reageer Irene 21.07.2014

  Wat blijft de bloedarmoede lang aanhouden bij jou 🙁
  Waardoor is het precies ontstaan? Echt door het hardlopen?

  Ik heb eind vorig jaar bloedarmoede gehad (6.3) , waar ik toevallig achterkwam bij de bloedbank. Na de ijzertabletten is het gelukkig weer snel goed gegaan. Toch was dat een periode dat ik veel hardliep (doe ik nu nog veel). De huisarts die ik had zag het verband tussen het hardlopen en bloedarmoede niet, toen ik erna vroeg.
  Hoe hebben ze dat bij jou uitgelegd?

 • Reageer Suuz 21.07.2014

  Pff kan me voorstellen dat het echt even omschakelen is …. werken en dan met dat mooie weer! maar je hebt de eerste week weer doorstaan.. (ook heftig van het de vliegtuigramp inderdaad… en vreselijk als je hoort dat er een bekende in zat)
  Gelukkig heb je ook veel leuke dingen gedaan, dat is altijd fijn als je daar naar uit kan kijken he!!!! die magnum ziet er trouwens te lekker uit!!!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.