My Weekly Diary – 21 tot 27 juli

28.07.2014

regen-001
Zoals iedere maandag is het ook op deze regenachtige maandag weer tijd voor een weekly diary. Afgelopen week was een bijzondere week, niet alleen was ik jarig maar ook was er de gebeurtenis met de MH17 die dagelijks voor een behoorlijke dosis kippenvel en tranen zorgde. Deze week at ik heel veel buiten de deur dus geniet deze week van de vele food foto’s!

pp4
Maandag – Vrijdag
Maandag en dinsdag stonden volledig in het teken van bakken, bakken en nog eens bakken. Maandag avond begon ik na mijn werk. In het weekend had ik de nodige boodschappen al gedaan maar dingen als slagroom wilde ik pas op de dag van maken kopen gezien de hoge temperaturen, dus ging ik eerst even langs de supermarkt. Ik maak die avond 3 taarten, een appel-speculaas taart, een zomerfruit cake en brownies. Als ik eenmaal klaar ben met bakken en het schoonmaken van mijn keuken is het 02:00 uur en kruip ik snel mijn bedje in. Dinsdag rond 7 uur in de avond werd bekend dat het de dag erop een dag van nationale rouw zou zijn. Het bracht me, zoals reeds eerder besproken, in een lastig parket. De drie eerder gebakken taarten weggooien en een paar dagen later gaan trakteren op mijn werk, of toch verder bakken en wel trakteren. Toen ook de laatste taarten af had, de cheese cake en de bananencake, heb ik geprobeerd de taarten ook nog even mooi op de gevoelige plaat vast te leggen. Tegen de tijd dat alles weer opgeruimd was, was het 0:00 en was ik jarig. Iemand was zo lief me te bellen om me direct te feliciteren en ook mijn moeder was speciaal wakker gebleven om me te kunnen feliciteren. Wakker worden met zoveel felicitaties is altijd super leuk en zelfs mijn beste vriendinnetje die nu in Australië zit had me een berichtje gestuurd!
Mijn verjaardag en die dag heb ik al uitvoerig beschreven in de plog. De volgende dag was het ook weer gewoon een werkdag. Het was ontzettend druk en ik werkte me een slag in de rondte om, om 18:10 op de fiets te kunnen springen. Ik zou namelijk verrast worden en daar moest ik wel op tijd voor klaar staan. Ik werd uiteindelijk verrast met een etentje bij een van mijn favoriete restaurantjes en een geweldig cadeau. Het was echt een super avond en ik denk niet dat ik ooit zo een leuke second birthday heb gehad! Ook die avond lag ik weer laat, te laat in mijn bed en dat merkte ik vrijdag op kantoor. De spirit zat er gewoon niet helemaal lekker in tot een uurtje of 12. Na de lunch ging gelukkig de knop om en pushte ik er een mailtje of 63 uit en was ik ineens mega productief. Om 17:30 waren al mijn collega’s ineens verdwenen en dus besloot ik er ook niet te al te lange dag van te maken en ging ik richting mijn ouders met de bus waar ik zou gaan eten. Mijn moeder had zich onwijs uitgesloofd en maakte een Indonesische  gehaktschotel, super lekker! [Ik zal het binnenkort ook een keertje maken en het recept met jullie gaan delen!]. Na het eten ging ik op bezoek bij mijn oma. Ik had mijn oma beloofd een stukje taart mee te nemen en dus had ik al dagen een paar stukjes taart apart voor haar gehouden. Samen aten we taart en en ik gaf haar het cadeau wat ik speciaal voor haar kocht op Java. Mijn oma wilde heel graag mijn foto’s zien en ook liet ik haar wat filmpjes zien.

My Pictures
Zaterdag – Zondag
Zaterdag ochtend begon veel te vroeg, om 06:18 werd ik wakker waarna ik niet meer kon slapen. Ik besloot om 09:00 toch maar uit bed te kruipen nadat ik in bed Een Vandaag en Nieuwsuur terug had gekeken en de Linda doorgespit had. Ik ben een een minuutje of 40 gaan hardlopen op een heel rustig tempo, ik mag momenteel eigenlijk maar 30 minuten per week sporten dus ik moet even rustig aan doen. Goed na het hardlopen en douchen nam ik het hele huis onder handen, stofzuigen en poetsen en de ene na de andere was. Om 12:30 had ik met Jessica afgesproken om te gaan lunchen bij Lavina, maar daar eenmaal aangekomen bleken ze op vakantie te zijn. Om de hoek zit gelukkig Juice&Salad waar we alsnog konden genieten van een heerlijke lunch en we vooral heel veel hebben kunnen kletsen. Het bleef regenen, niet een klein beetje maar het bleef maar met bakken uit de lucht vallen. Omdat we beide een afspraak hadden besloten we toch maar door het slechte weer op de fiets te springen en een verzopen katje was er niets bij, ik was echt volledig doorweekt. Ik zou eigenlijk met de trein naar mijn volgende afspraak gaan maar werd uiteindelijk opgehaald waardoor ik nog even snel wat droge kleding aan kon doen. Eerste stop was de Starbucks waar we even een koffietje dronken zodat ik niet om 20:00 uur al op de bank in slaap zou vallen. Vervolgens scoorde we een toetje voor de avond en haalde we sushi wat we thuis opaten. Het was echt een van de beste sushi die ik ooit heb gegeten, zo niet de beste die ik ooit heb gegeten! Met een aflevering van Suits en een heerlijk ijsje was het al weer heel snel heel erg laat en kreeg ik een lift naar huis.

Zondag kon ik gelukkig uitslapen en dat lukte dit keer ook gelukkig. Ik deed verder nog wat was en boodschappen. Alle wasmiddel en wasverwachter was op, dus moest ik even groot in slaan. Ik kocht de wasverzachter met zwitsal geur en ik kan niet wachten hem te gaan gebruiken, want die geur is zo heerlijk! Na alle boodschappen maakte ik een broodje met roomkaas en zalm, de bruine bolletjes van Schar die ik bij de Glutenvrije winkel scoorde zijn echt super! Ook probeerde ik even mijn minitafel futostudio uit die ik voor een prikkie op de kop tikte via Marktplaats. Echt veel tijd gunde ik me er niet voor omdat ik een de slag ging met een heerlijke salade en een banana softserve. De avond was verder rustig op de bank met de eerste 5 afleveringen van ‘The Good Wife’ mijn nieuwe verslaving ben ik bang.

Komende week is gelukkig een stukje rustiger, maar met nog steeds genoeg leuke plannen. De avonden zijn niet meer zo druk en vol dus dat vind ik stiekem ook wel even lekker.

Hebben jullie een leuk weekend gehad?

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Laura 30.07.2014

    Mag ik zeggen dat je foto’s de laatste tijd echt super mooi zijn. Niet alleen je food foto’s maar zelf straal je ook weer heb ik het idee.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.