Closet Sale – Update

20.08.2014

Afgelopen weekend stortte mijn kast in, of het kwam door het feit dat mijn woning al meer dan 100 jaar oud is en dus behoorlijk scheef is of omdat hij bezweek onder het gewicht van mijn kleding, ik weet het niet. Ik vond het in ieder geval een mooie reden om mijn kast weer eens door te spitten en te bekijken welke items er weg konden. 

Om mijn kast, die inmiddels met dank aan mijn ouders, weer is gemaakt, wat te ontzien heb ik weer het een en ander op Marktplaats gezet. Sommige dingen zijn maar een paar keer gedragen of helemaal niet en dus mogen ze naar een ander nieuw huisje toe.
Je kunt al mijn advertenties vinden via deze link. Maar ik heb het meeste hieronder even als afbeelding onder elkaar gezet zodat jullie een beetje een idee hebben van wat ik allemaal te koop heb staan.

Ik hou het aanbod up to date, dus als het verkocht is zal ik het direct bijwerken! Ook plaats ik geregeld nieuwe dingen!
Picture

Nike Flyknit 4.0 maat 37,5
Picture

Trust Laptop Tas
Picture

Nike Lunar Eclipse maat 36.5
Picture

Blond snoeppot
Foto

Vans maat 35
Picture

New Balance maat 36
Foto

Esprit jurkje maat 34
Foto

Aerosoles maat 36
Foto

Vestje maat S/M
Foto

H&M Chino maat 34
Foto

Asics hockeyschoenen maat 35,5
Foto

Cruyff gympen maat 36
Picture

Costes maat 34
Picture

Gaastra winterjas maat 34
Foto

Benetton jas maat 34
Picture

New Balance maat 35
Foto

Oranje top maat 36
Foto

H&M Blazer maat 34
Picture

New Balance maat 36
Foto

H&M skinny maat 36
Picture

Russel & Bromley maat 36
Picture

New Balance maat 36
Foto

H&M jurkje maat 34
Foto
Esprit Jurkje maat XXS

Mocht je interesse hebben, kijk dan even bij de betreffende advertentie op Marktplaats.

Zoals gezegd zal ik de komende tijd geregeld nieuwe items plaatsen omdat ik een beetje opruim woede heb dus dit zullen niet de laatste items zijn.

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Linda 20.08.2014

  Leuke kleren, helaas niet mijn maat!

 • Reageer Marieke 20.08.2014

  Jammer dat de Lunar Eclipse op gereserveerd staan, anders heb ik zeker interesse.

 • Reageer Laura 20.08.2014

  Leuke items, maar helaas niet in mijn maat.

 • Reageer Margot 20.08.2014

  Er zitten hele leuke dingen maar helaas niets in mijn maat 🙂

  Eigenlijk een goed idee… Ik heb zo ook nog wel een paar miskopen liggen en ik heb ook wat kledij die ik niet meer aankan sinds ik vermagerd ben… Misschien moet ik het ook gewoon eens op marktplaats plaatsen. Zo heb ik er nog iets aan…

 • Reageer Janine 26.08.2014

  Jammer dat je zo een klein maatje hebt, je smaak en stijl is namelijk echt heel leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.