My Day in Pictures: Woensdag 20 augustus

21.08.2014

foto 1 parade-001

Mijn bed niet uit kunnen komen, werken, de marathon finish herbeleven en een top avond op de Parade.

paradeploghio2

 

Ochtend
Nu heb ik altijd wel moeite met opstaan, maar de afgelopen week lijkt het steeds erger te worden. Ik hijs mezelf even snel uit bed om een citroentje met warm water te maken maar kruip weer snel in bed om daar vervolgens nog veel te lang te blijven liggen. Ik zie dat het om 08:30 pas droog is buiten en vind dat een mooie reden om iets rustiger aan te doen. Als ik mezelf uiteindelijk uit bed heb gesleept zet ik mezelf onder de douche, maak ik ontbijt, werk ik een snelle blik op mijn to do list en is het dan echt tijd om naar kantoor te gaan.

maandjubileum4

Op kantoor
We zien een regenboog uit het dak van de studio komen en staan op het punt op de studio af te zoeken naar die pot met goud. Helaas is de regenboog er maar heel even en vinden we die pot goud dus ook niet… Tussen de middag heb ik verschrikkelijke honger en lunch ik met 4 crackers met avocado en kipfilet en een bak yoghurt met fruit. De middag is apart, ik heb 3 keer de slappe lach om zeer onverklaarbare redenen en ik zin Sinterklaas liedjes [hetgeen bij mij trek en zin in pepernoten opwekt en wat een zwarte pieten discussie doet oplaaien tussen mijn collega’s]. Tussendoor neem ik de laatste Bliss Ball en voor ik het weet is het al weer 18:15 en cross ik naar huis.

paradeploghio1

Avond
Eenmaal thuis ligt er een heel leuk pakketje van de Runner’s World, het is een DVD met foto’s en filmpjes. Ook filmpjes die ik nog nooit had gezien en die niet online staan. Zo beleefde ik heel even mijn finish van de Marathon opnieuw. Verschrikkelijk om te zien hoe ik er aan toe was maar ook wel weer heel stoer dat er beelden van zijn natuurlijk! Ondertussen doe ik heel snel iets anders en vooral warmers aan want om 19:00 uur fietsen we naar de Parade, dat wil zeggen, meneer fietst en ik spring achterop. We gaan eerst wat eren en gaan daarna naar de voorstelling Carnavalskinderen van theater gezelschap Club Gewalt. Het is een enigszins absurde voorstelling die vooral heel erg grappig is. We besluiten na de voorstelling nog een voorstelling te bekijken en gaan op de gok naar Happynasty van theatergroep Pervorm. Een gok die super goed uitpakt want het is een super leuke voorstelling die een beetje maatschappij kritisch is. Alle mensen plaatsen louter uitingen van geluk op Facebook en als ze iets over ongeluk plaatsen dan leuken ze het op, maar wat is geluk en wat is leuk en waarom moet altijd alles maar leuk zijn? Ik vond het een leuke voorstelling en meneer gelukkig ook. Na de voorstelling voelde ik onze wijntjes [ik dronk er maar 2 hoor] behoorlijk naar mijn hoofd stijgen en werd ik een beetje giechelig geloof ik. We sloten onze avond op de Parade af met een heerlijk ijsje. Wederom sprong ik achterop en zo waren we weer thuis na een geweldige avond.

Zijn jullie dit jaar toevallig naar de Parade geweest? 

Tags:
Categorie: Plog
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Carlijn 21.08.2014

  Je ziet er gelukkig uit meid, fijn! En wat leuk om nog wat herinneringen op te halen van de marathon.. blijft een TOP prestatie!! :).

  Vind je plogs btw echt leuk om te lezen iedere x 🙂

 • Reageer Esther 21.08.2014

  Ligt aan mijn google chrome? Maar ik kan de helft van je zinnen niet lezen?

  • Reageer Stacey 22.08.2014

   Hoi Esther, ik heb zowel gisteren als vandaag de blog in Google Chrome bekeken maar had geen problemen. Doe je het via je telefoon toevallig? Dat kan ik namelijk alleen via safari checken. Ik zal de webmaster vragen er even naar te kijken, mijn excuses in ieder geval.

 • Reageer Bente 21.08.2014

  Het staat voor dit weekend op het programma! Was eigenlijk van plan vorig weekend te gaan maar dat werd uitgesteld vanwege het weer. Hopelijk zit dat nu een beetje mee 🙂

 • Reageer Suuz 21.08.2014

  Leuke dag gister Stacey!! 🙂 en doe rustig aan he,, pas goed op jezelf!!! je straalt in ieder geval wel, lekker op een roze wolk! GENIET! dat verdien je!

 • Reageer Maurits 21.08.2014

  Wat ontzettend gaaf dat je je finish van de marathon terug kan kijken! Cool! Ooit stap ik ook over die finish! Desnoods kruipend!!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.