My day in pictures – Woensdag 13 augustus

14.08.2014

maandjubileum
Een dag waarop een glutenvrije taart op kantoor te vinden was, ik dus twee stukken taart at [en nog veel spekjes en cola flesjes] maar ook een dag waarop ik uiteten ging bij pop-up restaurant Felix & Foam met….. 

maandjubileum1

Ochtend:
Ondanks dat ik op tijd ben gaan slapen, komt het geluid van de wekker zoals altijd natuurlijk weer veel te vroeg. Na een tijdje snoezen en het nieuws kijken sleur ik mezelf toch maar uit bed. Ik maak even snel een citroen/warm water drankje wat ik op drink als een soort natural detox en kickstart. Onder de douche word ik langzaam maar zeker een beetje wakker. Na het douchen, aankleden en de nodige make-up om mijn dikke linker oog te verbloemen [zie: zaterdag op zondag nacht ben ik door een mug te grazen genomen die mij graag een dik oog heeft bezorgd. Bericht aan deze mug: Als ik jou of een van je broertjes of zusjes vind dan zit je onder mijn vliegenmepper, wees gewaarschuwd.] Havermout, mijn ontbijtje, ik geniet er weer van, want dit verveelt echt nooit. Op de foto trouwens mijn nieuwe blender, mijn oude had ik kapot laten gaan en sinds dinsdag avond staat dit juweeltje in mijn keuken, een review volgt binnenkort! Na het ontbijt en lunch prep ga ik richting mijn fiets op naar kantoor.

maandjubileum2
Op kantoor:
Waaaaaaaaaah stress, ik begin stress vol aan de dag en zo gaat het eigenlijk de hele dag door, van de ene naar de andere excel sheet, van de ene naar de andere trademark database en van de ene naar het andere format en er lijkt maar geen einde te komen aan de stroom van mailtjes en dingen die ik nog moet doen. Sommige dingen frustereren, het andere gaat makkelijker dan gedacht, maar over het algemeen is het een dag die de boeken in kan gaan als een van de meest stress volle dagen tot op heden op mijn werk. Gelukkig is daar tussen de middag mijn kopje, zeg maar gerust enorme mok/kom, courgette soep. Ook aan de suikers is gedacht al is de reden iets minder leuk, een van mijn collega’s gaat verhuizen naar Texas, USA, en neemt afscheid met glutenvrije taarten en snoepjes. Ik snaai, en snaai en snaai nog wat meer, men wat is het lekker, zeker die chocolade brownie achtig iets wat een donau wave moet voorstellen heb ik me laten vertellen. Goed heel veel meer dan eten, munt thee drinken en stressen heb ik aldus niet gedaan op kantoor en voor ik het weet is het eigenlijk al weer veel te snel tijd om naar huis te gaan.

maandjubileum3
De Avond: 
Na iets wat gehaast [lees mega gestrest] van kantoor te zijn vertrokken fiets ik als een malle naar huis terwijl ik met mijn moeder aan de telefoon hang, even met beide voeten weer op de grond komen en even weer rustig worden in mijn hoofd. Eenmaal thuis gooi ik een wasje in de wasmachine, ja ook dat moet gebeuren, en gebruik ik voor het eerst de robijn Zwitsal wasverzachter. Vervolgens kleed ik me snel om want niet veel later staat meneer voor de deur ons ons geplande etentje. Niet alleen staat meneer voor de deur hij heeft een bos rozen voor me, girls do I need to say more? Samen gaan we richting het pop-up restaurant Felix&Foam. Een super leuk en trendy restaurant dat in een foyer van het fotografie museum is gevestigd. Het eten is super [uitgebreide review volgt binnenkort] en we hebben het meer dan leuk. Maar goed, jullie zijn nieuwsgierig heb ik onlangs gemerkt dus let me introduce you meneer, veel meer dan zijn hand, af en toe een arm of voet hebben jullie niet gezien op de blog en dat zal ook zo blijven. Even kort om nog wat openheid te geven over deze meneer, ja deze meneer is leuk, meer dan leuk en we hebben het ook ontzettend leuk. Nadat we ons zelf hebben verwend met het heerlijke vier gangen diner gaan we naar huis en ergens tussen de weg van het restaurant naar huis houdt de plog officieel op aangezien het inmiddels over 12’e is. Echt vroeg lig ik er dus niet in, maar dat maakt niet uit, ik heb een super dag gehad en heb genoten.

Tags:
Categorie: Plog
Vorige post Volgende post

9 reacties

 • Reageer Carlijn 14.08.2014

  Super leuk voor je meis dat je het geluk in de liefde weer gevonden hebt! Geniet er lekker van.. xxx

 • Reageer Josianne 14.08.2014

  Die stressvolle dagen komen mij maar al te bekend voor op het moment helaas. Maar ach, dat hoort er ook bij. Fijn dat het met die meneer zo goed gaat 🙂 En die rozen, té lief!

 • Reageer Laura 14.08.2014

  Je werkt wel heel hard en lang de laatste tijd merk ik, pas je wel goed op jezelf?
  Naast dat; super dat je weer een leuk iemand hebt leren kennen, veel geluk samen, je verdient het!

 • Reageer Sonja 14.08.2014

  Lekker snel gedaan zeg…. tot voor kort was je nog continu aan het blaten dat P de liefde van je leven was…. Komt behoorlijk desperate over allemaal

  • Reageer Laura 14.08.2014

   Sonja, volgens mij is het inmiddels al weer meerdere maanden uit en is het dus alleen maar leuk dat ze weer lekker aan het daten is toch?

 • Reageer Mick 14.08.2014

  Aaah nee Stac, waarom heb je me niet even een belletje gegeven, ik woon om de hoek, dan had ik hem even kunnen keuren! [Let op, geen eigenbelang, ik ben totaal niet nieuwsgierig] Nee zonder dollen, ben blij voor je, hopelijk is ‘meneer’ een stuk beter voor je dan ‘lullo’.

 • Reageer Suuz 14.08.2014

  Lieve stacey!!! wat ben ik blij voor je zeg dat het weer fijn voelt in de liefde 🙂 verdien jij!!!! geniet er lekker van! en ook van je nieuwe blender! Liefs suuz

 • Reageer VanDaalEnzo 14.08.2014

  Fijn dat je geniet van het daten en een nieuwe liefde. Enjoy! 🙂

 • Reageer Let's travel and see 14.08.2014

  Wat een, ondanks je stressvolle dag, ontzettend vrolijke post! Wat een leuk nieuws over meneer, tis je van harte gegund! Oeh en Felix en Foam daar fietste ik laatst langs, wil er ook graag heen!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.