My Day in Pictures – Zaterdag 23 augustus

24.08.2014

IMG_2915-001

Een dag die regenachtig begon maar zodra we paleis tuinen inliepen van het Loo brak de zon door. Het paleis en de tijdelijke tentoonstelling over Grace Kelly, een kop heerlijke verse groente soep, veel post en vroeg naar bed. 

IMG_2791-001

PLOGGGG

 

Ochtend:
Mijn wekker staat om 08:55 maar al om 08:00 word ik wakker. Ik besluit even een glaasje water met citroen te drinken en kruip weer in bed en val nog even in slaap en vergeet dus ook een foto te maken. Ik ontbijt met een smoothie en een kop koffie en voor ik het weet word ik opgehaald door mijn ouders voor ons uitje naar paleis het Loo.

Paleis het Loo5PLOGGGG1Paleis het Loo6

Op de dag:

Samen met mijn ouders ga ik naar paleis het Loo waar we door het paleis lopen, door de tuin struinen en bezoeken we de tentoonstelling over Grace Kelly. We beginnen ons bezoek met een kopje verse munt thee bij het koetshuis waar ze ook prachtige chocolade serveren bij de thee. Hoewel ik al meerdere keren het paleis heb bezocht vind ik het nu een stuk leuker dan ik mij kon herinneren. We lopen rond en ik fotografeer er rustig op los [een selectie komt van de week online]. Hoewel het regent als we aankomen breekt de zon door als we de tuin in lopen. Vanuit de tuin gaan we lunchen waar ik kies voor een lekkere salade. We bezoeken aansluitend de tijdelijke expositie over Grace Kelly waar we helaas geen foto’s mogen maken maar waar ik wegdroom bij de mooiste designer jurken.

PLOGGGG2

Als we alles hebben bekeken gaan we naar huis, ik val in slaap en voor ik het weet zijn we in Amstelveen bij het huis van mijn ouders. Mijn moeder en ik doen boodschappen en bij de AH spotten we een giga biologisch/gezond/glutenvrij schap en ik neem een zak koekjes mee [smaak valt een beetje tegen…]. We eten een heerlijke vers gemaakte kom groentesoep. Na het eten brengt mijn vader me naar huis.

IMG_2950-001 PLOGGGG3

Eenmaal thuis zie ik dat ik veel post heb, waaronder het Pink Ribbon armbandje van Jessica. Ik maak de post open, doe de kaarsjes aan, drink verse munt thee en werk aan dit artikel. Ik duik redelijk vroeg mijn bed in, heerlijk!

Hoe was jullie zaterdag?

Tags:
Categorie: Plog
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Joyce 24.08.2014

  Klinkt als een heerlijke zaterdag!
  Ik heb gisteren gezellig bijgekletst met een vriendinnetje en savonds voor de eerste keer noodlesoep gemaakt, heerlijk!

 • Reageer Tedje 24.08.2014

  Je gele jas is echt super tof!

 • Reageer Demi 24.08.2014

  Dikke liefde voor je jas en laarsjes! Plus klinkt als een leuk dagje, lekker genieten.

 • Reageer Mieke 26.08.2014

  Leuke diary! Koop jij glutenvrije haver en speltkoeken? Of verdraag je spelt en haver wel? Ik had de koekjes namelijk ook zien liggen, en bij mijn weten zijn ze niet glutenvrij, of wel?

  • Reageer Stacey 26.08.2014

   Ik kan in zeer kleine hoeveelheden spelt verdragen, 2 boterhammen van 100% spelt is de max. Bij haver kies ik doorgaans wel voor de glutenvrije variant want ook hier geldt, hoe minder hoe beter. Ik eet dus niet 100% glutenvrij maar laten we zeggen dan 99% van mijn voeding in de week dat wel is. De koekjes vond ik trouwens niet zo bijzonder hoor….

 • Reageer Laura 26.08.2014

  Super leuk dat je dat samen met je ouders weer hebt kunnen doen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.