Fashion: Fall wishlist

26.08.2014

Wishlist1-001

Sinds half augustus heb ik de zon op mijn blote armen en benen niet meer mogen verwelkomen en dus ben ik al officieel in een hersftmood. Voor ballerina’s is het te koud en de sjaals zijn de kast al weer uit. Tijd dus voor wat Fall Wishlist fashion items die ik de komende tijd graag naar mijn kledingkast wil verplaatsen.

Wishlist3
Schoenen, Tassen en Sjaals:
Ik ben verliefd, ze zijn van het merk Vince, zijn heel simpel maar ik vind ze geweldig! In mijn zoektocht naar DE perfecte lage zwarte laars ben ik veel mooie modellen tegen gekomen, maar deze zijn wel echt perfect. De laklederen van de H&M van 39,95 vind ik ook wel heel tof, zeker voor die prijs. De Modula tas, dat is al een paar jaar mijn droom tas…. ooit, ooit komt hij er. En de sjaals wil ik gewoon haha.

 

Wishlist2

Winterjassen:
Jassen als ik meervoud? Jup! Ik heb geen warme winterjas en mijn zeer geliefde nette Zara winterjas, die zijn 4de winter in gaat, is zo versleten dat ik hem van mijn moeder vorig jaar al had moeten weg gooien. Ik heb dus eigenlijk 2 jassen nodig. Qua model weet ik wel wat ik wil, die warme moet een beetje Parka achting zijn en de nette moet zwart, getailleerd en lang zijn. Bovenstaande jassen heb ik gevonden via Nelly [de Parka] en de nette via Zara. Al ben ik nog niet geheel overtuigd van de Zara jas, mede door de afschuwelijke foto’s die ze online hebben staan.

Wishlist4
Rokken en Jurken:
Ik ben een echt jurkjes en rokjes meisje, maar heb al vrij veel. Bovenstaande items zijn echter zo leuk dat ik ze toch wel heel graag wil hebben, zeker het zwart geplooide rokje van de H&M.

Wishlist5

Truien en Blouses:
Als echte kou kleum zijn truien onmisbaar deze herfst en winter. Veel truien die ik had zijn kapot of lelijk geworden en heb ik afgelopen week naar de Humanitas bak gedaan [uiteraard alleen als het nog heel was]. Bovenstaande truien en blouses zou ik graag in de kast hebben willen hangen.

Wat willen jullie absoluut hebben voor de komende herfst? 

Tags: ,
Categorie: Alles, Fashion, Wishlist
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Your Outfit Today 26.08.2014

  Love your wishlist! You have a good taste! We love the black ankle boots 🙂

  Greets,
  http://www.youroutfittoday.com

 • Reageer Anne 26.08.2014

  Die rode jurk van Mango <3 !!

 • Reageer Laura 26.08.2014

  Die enkellaarsjes zijn echt geweldig, ik ga er even naar op zoek.

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.