Legally-Brunette: The (un)Happy list

22.08.2014

P1020090Van bovenstaande foto word ik heel gelukkig, als ik hem zie denk ik aan die geweldige dag tijdens die geweldige reis. Niet alleen deze foto maakt me blij, er zijn nog veel dingen de laatste tijd die me blij maken. 

De afgelopen maanden zijn niet allemaal heel makkelijk geweest, sterker nog het loopt allemaal nog steeds niet allemaal op rolletjes. Nee ik heb het er niet vaak over en het is ook niet  mijn bedoeling om allemaal nare dingen op de blog te delen. Het lijkt misschien alsof alles weer op rolletjes loopt, maar nee, dat is zeker nog niet zo. Zorgen om mijn ouders, onzekerheden, bloedarmoede, geen energie, constante vermoeidheid, STRESS, twijfel over mijn werk, twijfel over alles, hele lange dagen op werk, teleurgesteld worden door vrienden en geen energie en motivatie om te sporten, ontevredenheid over mijn lichaam, Nare of leugenachtige reacties op de blog, niet weten wat ik wil, de blog die in bezoekersaantallen en volgers niet verder lijkt te ontwikkelen, teleurstelling in bepaalde familieleden en in mezelf.

Op rolletjes, nee dat loopt het nu zeker niet, maar daar kan ik wel bij stil blijven staan en om gaan zitten kniezen, maar daar schiet ik niets mee op’, daar schiet niemand iets mee op. Sommige dingen lopen wel op rolletjes en laat ik me daar dan maar op focussen.

Ik ben ontzettend verliefd op een geweldig persoon |We gaan een lang weekend naar Brugge | Ik heb een super lief vriendinnetje die een luisterend oor heeft | Ik ben zo verschrikkelijk trots op mijn ouders | Een evaluatiegesprek met louter complimenten | september wordt een hele drukke maar hele leuke maand met veel feestjes, etentjes en leuke plannen | Ik heb super leuke collega’s | Al jaren wil ik naar de Parade en afgelopen week was ik er dan eindelijk in super goed gezelschap | Ik ga met mijn ouders naar een super mooie tentoonstelling in Paleis het Loo | Pakketjes ontvangen van bestellingen die je weken geleden hebt geplaatst | Mijn promotie op het werk qua functie |Een nieuwe blender die het super goed doet |Onder het motto Fuck #cutthecrap een reep Milka Daim eten| Mijn extra beeldscherm op de eettafel waardoor ik nu kan werken en film kan kijken tegelijk | Ontdekt hebben dat soep maken heel makkelijk is en het nu super vaak eten |Fotograferen dat eindelijk weer een beetje lukt en mooi wordt | 

Ow en als je echt verschrikkelijk wil lachen? Kijk dan even dit filmpje, het deed mij verschrikkelijk lachen. Of alles op rolletjes loopt of niet, deze maakt je echt weer even blij.

Wat doe jij als het soms even een chaos is in je hoofd?

Tags:
Categorie: Persoonlijk
Vorige post Volgende post

11 reacties

 • Reageer Josianne 22.08.2014

  Oh, zo herkenbaar op dit moment. Wil er toevallig ook dit weekend wat over plaatsen. Fijn en goed dat je toch nog dingen kunt vinden waar je wel heel blij van wordt 🙂

 • Reageer Anna 22.08.2014

  Lieve Stacey,

  Wat ontzettend balen dat sommige dingen op dit moment even niet zo lekker lopen.
  Iets wat ik je echt niet gun.
  Gelukkig heb je altijd nog de leuke dingen die je overeind houden, probeer je daar maar aan vast te houden.
  Ik lees je blog elke dag in ieder geval nog steeds met veel plezier.

  Liefs

 • Reageer Lieke 22.08.2014

  Hi Stacey,
  Super vervelend om te horen dat je even niet zo lekker in je vel zit. Ik ben een stille volger, maar ik vind het super knap dat je elke dag zulke artikelen plaatst en ondertussen ook nog een super drukke baan hebt. Mijn standaard baaldag-plan; yoga (of een andere rustige sport) > warm bad > heerlijk avondeten > met een dekentje, je favoriete serie, thee en chocolade op bank. En lekker lang slapen!

  Liefs en sterkte!

 • Reageer Irma 22.08.2014

  Hé, wat een naar lijstje met ongelukkige dingen zeg.. Maar wat fijn is, is dat je vervolgens in het dikgedrukt een hele lijst met onwijs fijne dingen opnoemt. Er staan echt waardevolle punten tussen; het trots op zijn op je ouders, verliefd zijn, een onwijs lief vriendinnetje hebben die naar je luistert, je promotie -gaaf! Ondanks alle narigheid mag je je dus ook beseffen dat deze dingen jou óók maken wie je bent, vergeet dat niet! Blijf jezelf aan die dingen herinneren als het nog wel eens moeilijk gaat. Keep your head up!

 • Reageer Xxx ffdsf 22.08.2014

  Hoi,

  Normaal plaats ik nooit een reactie maar ik wil even zeggen dat ik je blog heel graag volg! Je doet het leuk. De combi met recepten (hopelijk plaats je meer brood recepten) en de combi met je privé leven maakt het goed! Vooral de artikelen waarin je open en eerlijk bent zijn goed (zoals bovenstaand artikel). Ga dus zo door! Je doet het goed 🙂

  xxx

 • Reageer Sas 23.08.2014

  Wat een super fijn lijstje zeg!<3

 • Reageer Suuz 23.08.2014

  Lieve stacey, wat naar zeg.. maar je bent niet de enige.. en soms is het heel goed het even van je af te schrijven! en juist hartstikke goed dat je dit ook deelt op je blog!!!! en om vervolgens dikgedrukt te eindigen met alles was wel heel fijn gaat is natuurlijk super! Je bent een bijzondere meid en verdiend het allerbeste! Ik hoop dat het gauw beter gaat !!!

 • Reageer Lindsay 23.08.2014

  Lieve Stacey,

  Ik ben een stille volger, laat eigenlijk nooit een reactie achter. Maar toen ik dacht dat je gestopt was met bloggen (maar gewoon van webhosting was gewisseld), vond ik dat echt heel erg! Ik lees je blog echt met super veel plezier & probeer bijna al je recepten uit. Die overigens stuk voor stuk super lekker zijn!

  Ik heb er enorm veel bewondering voor dat je naast je (megadrukke) fulltime baan nog iedere dag minstens één blogpost online zet. Om het dan niet eens te hebben over de zorg van je ouders, leuk doen met je vriendje & de rest van je sociale leven.

  Ik lees je blog heel erg graag en krijg ook echt inspiratie van alle leuke dingen die jij in je leven doet, heerlijk! Ga vooral zo door en ik hoop dat het snel veel beter met je gaat! Dat is je echt gegund!

  • Reageer Anne 24.08.2014

   Ook ik had even gemist dat de blog voortaan via een andere link bereikbaar was! Misschien ligt het daaraan dat de bezoekersaantallen niet omhoog gaan? Je blog is echt duidelijk vooruit gegaan en ziet er super mooi uit! Vind het maar knap dat je dit zo goed volhoudt naast het fulltime werken. En vergeet de mensen die negatieve reacties plaatsen, dat is echt zó makkelijk om te doen, lekker anoniem vanachter een scherm. Het zijn maar een paar rotte appels tussen de vele mensen die je blog met veel plezier lezen!!

 • Reageer hannie 25.08.2014

  Ik reageer eigenlijk nooit. Ik volg ook niet via een volgsysteem. Wel kom ik meerdere malen per week even spieken. Vind het echt een gezellig en inspirerend plekje op het web. Je pakt precies de thema’s die op dit moment bij mij passen: bewegen, eten (gezond), tikje fashion etc. Het ziet er allemaal lekker strak en overzichtelijk uit. Wat mij betreft vooral zo doorgaan en snel weer gezond en vrolijk worden 😉

 • Reageer Let's travel and see 25.08.2014

  Ik reageer bijna nooit maar sinds ik zelf een blog heb en merk hoe leuk reacties zijn, heb ik het me voorgenomen vaker te doen. Ik kom dagelijks op je blog en vind hem erg leuk en ook ik heb veel bewondering voor het combineren van een (meer dan;)) fulltime baan met dagelijks bloggen! Ga zo door!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.