Hotspot: Felix & Foam

27.08.2014

Photo_27-002

Enige tijd geleden bracht ik een bezoek aan het pop-up restaurant Felix & Foam dat gevestigd is in de Felix Meritis zaal van Fotografie museum Foam. Met een kleine maar zeer hoogwaardige kaart kun je genieten van gerechten uit de typisch Hollandse Keuken van  op een prachtige locatie.

In een prachtig monumentaal grachtenpand aan de Amsterdamse Keizersgracht is het pop-up restaurant Felix & Foam gevestigd. Met zijn prachtige hoge ramen en plafonts heeft het restaurant zonder al te veel poes pas nodig te hebben al direct de allure van een chique restaurant. Met uitzicht op de Amsterdamse grachten heeft het restaurant verder niet veel nodig en de inrichting en aankleding is dan ook basic gehouden.

Door de combinatie van de prachtige locatie, de connectie met het museum en de toch basic inrichting is het restaurant geschikt voor een chique zakelijk diner of een gezellige avond met vrienden. Een spijkerbroek misstaat niet in deze setting maar ook met een pak sla je de plank niet mis.

Je kunt kiezen voor een 3, 4 of 5 gangen diner. De 3 hoofdgangen bestaan telkens uit 3 keuzes, vegetarisch, vis of vlees en de twee tussengerechten zijn vast. Er wordt snel geserveerd, maar niet te snel, je kunt er genieten van de maaltijd en rustig bijpraten zonder ergernissen aan de bediening. Mijn verzoek tot glutenvrij eten werd zeer serieus genomen en hierover werd goed gecommuniceerd. Aldus, ik vond het een heel fijn restaurant!

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.