Hotspot: Juice&Salad

10.08.2014

ahjf;hsdjkfhja;d-002

Onlangs ging ik lunchen bij Juice&Salad en zoals de naam al doet vermoeden kun je er terecht voor de lekkerste juices en salades. Er komen steeds meer gezonde hotspots in Amsterdam en dit is er een van. 
Was het tot een paar jaar geleden goed zoeken naar lekker en gezond eten in Amsterdam, tegenwoordig zijn er zo veel dat je door de bomen het bos bijna niet meer ziet. Een van die super leuke en lekkere hotspots is Juice&Salad die inmiddels met twee locaties in Amsterdam gevestigd zijn.

Op de menu kaart zijn een groot aantal salades te vinden waarbij je kunt kiezen tussen alleen salade of de maaltijd variant met quinoa, linzen, rijst of pasta. Naast de reeds samengestelde salades kun je ook zelf een salade samenstellen.

Naast salades kun je tevens yoghurt, sandwiches, chia pudding, havermout en nog vele andere healthy gerechtjes vinden bij Juice&Salad. En mocht je geen tijd hebben om gezellig te lunchen, maar wil je wel iets gezonds eten, maak dan ook eens gebruik van de to-go service of bestel een salade voor op kantoor of thuis.

Hoewel het concept van Juices en Salades al heel aantrekkelijk is, is een lunch of maaltijd niet het enige waar je voor terecht kunt. In twee grote stellingkasten is namelijk een groot assortiment aan producten te vinden variërend van Nakd repen tot quinoa en waterflessen.

10520369_1453183948288108_1021362929_nJuice&Salad heeft 2 locaties:
Vijzelstraat 135
Eerste Constatijn Huygensstraat 60
www.juiceandsalad.nl

Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.