New in: Ikea

27.08.2014

IMG_2988-001
A
fgelopen zondag ging ik naar de Ikea, deels omdat ik wat dingen nodig had, maar deels ook omdat het gewoon een ontzettend leuke winkel blijft waar ik mezelf uren in kan vermaken en waar ik nooit met legen handen naar buiten loop.

tempoo1
tempoo

Een aantal items staan niet op de foto, deze vond ik iets minder fotogeniek, zoals een bestekbak en een rol antislip. Ik hield me in want stiekem had ik heel graag een nieuw dekbedovertrek willen kopen, en een nieuw sprei, om over de nodige schaaltjes en bordjes ‘die het zo leuk zouden doen op de foto’ nog maar te zwijgen. Voorlopig ben ik in ieder geval heel blij met bovenstaande items!

Zijn jullie ook zo dol op de IKEA? 

 

 

Tags: ,
Categorie: Health, Shoppen
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Bente 27.08.2014

  Ik ben zeker dol op de IKEA! En wat heb je er mooie foto’s van gemaakt! 🙂 Je nieuwe lens?

  • Reageer Stacey 27.08.2014

   Dank je wel voor het compliment, de foto’s zijn inderdaad gemaakt met mijn nieuwe lens!

 • Reageer Joni 27.08.2014

  Ooh I love Ikea! Ik kom er eigenlijk veel te weinig, maar misschien ook beter voor de portemonnee haha. Hele leuke dingen heb je gekocht en wat een prachtige foto’s!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.