New in: Sieraden uit Indonesië

01.08.2014

IMG_2257-001

Het voelt voor mij al weer als een eeuwigheid geleden, mijn reis naar Indonesië. Hoewel ik met een backpack op reis was betekende dat voor mij niet dat ik niets heb gekocht. Overal waar ik liep zag ik armbandjes, kettinkjes, ringen en oorbellen. Een aantal items waren zo mooi of leuk dat ik ze niet kon laten liggen. Van ringen als cadeau aan mezelf tot armbandjes van een paar cent, ik laat jullie vandaag zien welke sieraden ik heb gekocht. 

IMG_2285-002
Ringen uit Ubud
Al een paar jaar was ik op zoek naar een schattig klein en subtiel ringetje of misschien wel twee. Voor parels heb ik altijd al een zwak dus ik had een beeld in mijn hoofd waar ik naar op zoek was. Helaas zijn simpele ringen en armbandjes vaak niet te vinden of ontzettend duur en dus had ik ze al die tijd nog niet gevonden. Ook op Bali zag ik zo snel niet de ringen die ik in mijn hoofd had. Tot ik onderweg was naar de Yoga Barn, ineens zag ik uit mijn ooghoek, terwijl ik al half langs de winkel was gelopen, een winkel met schattige sieraden. Ik koos deze 4 ringen, simpelweg omdat ik niet kon kiezen….
IMG_2275-001
Armbandjes en oorbellen vanuit Gili
Op Lombok vindt men parels en die worden dan ook voor een hele leuke en redelijke prijs verkocht op Gili. Ze worden verwerkt in sieraden, veel heel groot pompeus en omzichtig maar soms ook gewoon schattig en subtiel. Ik kocht een paar armbandjes, ook wat om cadeau te geven, en 2 paar parel oorbellen. Een paar oorbellen heb ik aan mijn moeder cadeau gedaan en het andere paar draag ik zelf.
IMG_2259-001
Armbandjes vanuit Seminyak
Het was mijn laatste dag en in een poging het uit shirt van het Nederlands elftal voor mijn vader te scoren speurde ik allerlei winkels af en rende ik van hot naar her. Heel even maakte ik een stop bij een winkeltje met hele schattige armbandjes, slechts 0,50 cent per stuk, maar oh zo leuk en schattig. Ik sloeg even groot in, want dit zijn ook altijd hele leuke cadeautjes.Hebben jullie ook altijd de neiging veel sieraden te kopen op vakantie?
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Bente 01.08.2014

  Vakanties zijn inderdaad altijd een goed plek voor sieraden! Hele mooie dingen heb je gekocht 🙂

 • Reageer Carlijn 01.08.2014

  Té leuk he sieraden kopen op vakantie!
  Als ik op vakantie ben koop ik altijd super veel armbandjes, met schelpjes of steentjes het liefst!

 • Reageer Irma 01.08.2014

  Deze zijn mooooi! Ik raak zelf op vakantie altijd veel sieraden kwijt, maar koop ze daar ook meteen weer, haha. 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.