My day in pictures: Donderdag 31 Juli

01.08.2014

Ploggen, ik blijf het maar een gek woord vinden en dus ga ik het per heden een iets andere naam geven: ‘My day in pictures’. Gisteren besloot ik, nog iets vaker dan normaal, mijn telefoon te gebruiken om foto’s te maken. Van wakker worden, tot kantoor tot mijn avond programma, ik neem jullie in deze Plog weer even mee.

plog3171
Ochtend:

06:30 – Sinds een paar dagen slaap ik eindelijk weer lekker, maar dat betekend ook dat wakker worden erg lastig gaat, juist omdat ik zo lekker lig.
06:45 – Na het nieuws te hebben gekeken kruip ik richting de douche om even snel wakker te worden. Ondertussen zet ik mijn havermout in de magnetron. Ik maak mijn havermout altijd de avond van te voren en zet het dan in de koelkast, de havermout zuigt de melk dan goed op wat ik zelf lekkerder vind.
07:15- Na me te hebben aangekleed en te hebben gedoucht maak ik snel mijn ontbijtje. Vervolgens moet mijn ontbijt natuurlijk weer fotogeniek op de foto en na 5 minuten staat het er eindelijk op zoals ik wil….. erg he?
07:30 – Ik poets nog even mijn tanden en pak mijn spullen in en dan ben ik klaar om te gaan. Vandaag fiets ik naar het Amstel Station vanaf mijn huis omdat ik vanavond uit kantoor direct door ga naar de bios en ik liever niet laat in de avond nog vanaf mijn werk naar huis fiets, het is niet echt een fijn stukje namelijk. Vanaf Amstel neem ik de metro naar mijn werk.

plog3172

Op kantoor
08:05 – Ik kom binnen op kantoor en begin zoals gebruikelijk de dag met koffie en thee.
09:00 – Het is vandaag werk gerelateerd vrij rustig, geen dag vol conference call’s en vergaderingen tot laat en dat is stiekem ook wel eens fijn want in de 2,5 week dat ik nu weer aan het werk ben heb ik al weer veel te vaak veel te lange dagen gemaakt, ondanks mijn voornemen dat toch echt niet meer te doen. [Ik ben heus niet lui en wil best langer werken maar dagen van 12 uur die eerder regel dan uitzondering zijn ben ik wel een beetje beu…]
11:00 – Tijd voor een nieuw kopje thee, omdat ik vorige week nogal veel heb gesnoept van mijn baksels en ik ook nog eens 4 keer buiten de deur heb gegeten (met lunches er bij zelfs 6 keer…) is een Detox thee geen overbodige luxe. Ik probeer deze week de suikers even te foute suikers even te vermijden in mijn eten en ik merk dat mijn buik nu al weer een beetje tot rust begint te komen.
13:00 – Lunch tijd! Ik heb vanmorgen snel een salade in elkaar gegooid met wat leftovers uit de koelkast, zalm, avocado, quinoa [heel handig dat vries ik in per portie, tip!] met sla en wat [glutenvrije] soya en sesamzaadjes.
14:00 – Al weken ben ik bezig stapje voor stapje mijn bureau te pimpen, je zit zo veel uur per week achter je bureau en dan mag het best wel een beetje mooi zijn toch? Ik scoor bij de facility desk doorzichtige brief lades, een stuk beter dan de oude zwarte exemplaren. onlangs kocht ik al een vaas aka pennenbakje en een etui die past bij mijn agenda. Ook heb ik even snel 2 quotes geprint en in een lijstje gedaan, ziet er gelijk een stuk beter uit, vind ik zelf.
15:00 – Tijd voor detox thee nummer 2, mijn Starbucks beker is onwijs groot en er gaat bijna een halve liter in, dus ik ben goed bezig. Als ik overigens geen detox thee drink dan drink ik meestal groene of witte thee, ik heb op mijn bureau een goed gevulde thee doos gezet zodat ik altijd een lekker kopje thee kan kiezen.
16:00 – Tijd voor een fruit break en ondertussen kijk ik naar de Ajax fandag waar ik vanaf mijn bureau goed uitzicht op heb. 

plog3173

Avond programma:
17:30 – Ik ga van kantoor en loop richting de Arena waar de nodige Ajax fans nog aanwezig zijn. Ik meet met vriendinnetje Annemijn met wie ik naar de bios ga.
17:50 – Een grote bak zoute popcorn en een pakje kokos water en ik ben klaar voor een beetje snikken. We gaan naar de film The fault in our stars.
20:45 – Het is niet bij snikken gebleven, zeg maar gerust dat ik behoorlijk heb zitten huilen, maar ik geloof dat ik niet de enige ben die het moeilijk heeft bij het kijken van de film.
21:15 – Ik fiets nog even snel vanaf het Amstel station naar de AH om boodschappen te doen.
21:45 – Omdat ik niet echt een avond maaltijd heb gehad maar wel vol zit van de grote bak popcorn eet ik wat yoghurt met fruit en superfoods.
22:15 – Stiekem heb ik toch nog een beetje trek en ik maak een softserve met banaan, en noten. Het recept komt van het weekend online!
22:30 – Ik doe nog even snel de afwas en verdwijn dan snel in mijn bed, ik ben dood moe….

Tags:
Categorie: Alles, Plog
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Margot 01.08.2014

  Leuke outfit die witte broek met dat jeanshemdje! Pimpen van je werkplek… zou ik hier ook eens moeten doen!!!

 • Reageer Josianne 01.08.2014

  Ik ben zó benieuwd naar die film. Ik ga er maandag heen, hopelijk kom ik niet helemaal huilend thuis haha.

 • Reageer Irene 01.08.2014

  Leuke, doch drukke dag!

 • Reageer Chantall 05.08.2014

  Fijn dagje! Haha toevallig ik ben zelf ook mijn kantoor spulletjes aan het pimpen, leuke mapjes, etui pennen etc. voel me net een brug klasser maar we mogen het ons zelf best comfy maken toch? Ik heb een flexibele werkplek dus ik kan helaas geen leuke lijstjes ofzo neerzetten maar dat compenseer ik door een leuke bureau blad achtergrond.

  Liefs X Chantall

  • Reageer Stacey 05.08.2014

   Balen is dat van flex plekken he? Dat had ik op mijn vorige werkplek ook en ik ben stiekem wel blij dat ik dat hier niet meer heb. Maar wat je zegt een leuke wallpaper doet een hoop! Heb je nog tips waar leuke te vinden zijn?

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.