My Weekly Diary

04.08.2014

wkldy-001

Iedere maandag geef ik jullie een kijkje in de vorige week. Afgelopen week heb ik wel heel veel eet foto’s gemaakt en als ik er naar kijk dan moeten jullie denken dat ik ontplof van al dat eten…. Het was in ieder geval een super leuke week met een bioscoop bezoekje, Haarlem Culinair, een etentje met mijn ouders en ga zo maar door. Kijk ook deze maandag weer even mee in mijn weekje.

plog3174
Maandag – Vrijdag

Maandag:
Als ik wakker wordt regent het al behoorlijk hard en als ik op mijn druppel App kijk dan zie ik dat het de komende uren niet droog gaat worden. Gewapend met een poncho en extra regen jas ga ik naar kantoor. Ondanks de voorzorgsmaatregelen kom ik volledig doorweekt aan. Ik heb een droge broek en een droog shirt bij me, maar loop de hele dag op blote voeten doordat mijn schoenen doorweekt zijn. Zelf ben ik een ijsklontje en heb heb het de hele dag verschrikkelijk koud. Ik probeer zo hard mogelijk te werken zodat ik om 18:00 uur weg kan maar helaas wordt het pas 20:00 uur. Thuis maak ik een lekker kopje verse tomatensoep en ga ik aan de slag met banana softserve ijs in de blender. De rest van de avond ben ik met van alles en nog wat bezig en voor ik het weet is het al weer middernacht….

Dinsdag:
Normaal heb ik wel vaker last van een dag geen zin hebben maar 2 dagen achter elkaar met grote tegenzin naar kantoor en er ook de hele dag mee blijven zitten, dat gebeurt niet vaak. Ik denk dat de terug van vakantie dip nu pas tot uiting komt. Gelukkig ben ik niet super laat thuis en zit ik om 20:00 uur al lekker te eten, waarna ik aan mijn nieuwe verslaving, banana softserve ijs ga. Na het eten neem ik me voor om een half uurtje stevig door te gaan wandelen aangezien hardlopen maar 1 keer per week een half uurtje mag en ik me een ingebonden rollade voel als ik niet kan sporten. Ik doe mijn hardloop kleding en schoenen aan en zoals je al aan voelt komen, wordt het gewoon hardlopen. Dat het niet verstandig is merk ik al snel als ik thuis ben en ik binnen no time in slaap val.

Woensdag:
Eindelijk begon ik iets te merken van de zomer periode en werd het iets rustiger op kantoor. Veel collega’s zijn op vakantie of draaien een tropenrooster. Ik ga ook maar weer eens op tijd van kantoor weg en direct door richting een etentje. Er worden boekweit pannenkoeken voor me gebakken die er maar al te graag in gaan bij mij, net als het wijntje bij het eten. Ik ben normaal niet zo een wijn persoon, maar op de een of andere manier vind ik het de laatste tijd toch wel lekker. Voor we het weten is het hartstikke laat en krijg ik een lift naar huis.

Donderdag: 
Al de hele dag is het buiten rond kantoor erg onrustig door de Ajax Fandag, en eerlijk gezegd werd ik er ook wel een beetje onrustig van. Ik besloot even flink mijn bureau extra op te ruimen wat gelukkig wel weer wat rust gaf. Zoals reeds beschreven in de Plog ging ik na werk met vriendinnetje Annemijn naar de film.

Vrijdag:
Uiteraard ga ik vandaag gewoon naar kantoor, maar de hele dag ben ik verschrikkelijk moe. Ik besluit dan ook om lekker op tijd weg te gaan. Op de fiets naar huis regel ik nog wat laatste zaken en doe ik ondertussen nog snel wat boodschappen. Na het eten val ik op de bank in slaap, ik ben ontzettend moe. Gelukkig heb ik mijn wekker gezet want om 20:00 staat mijn vader voor de deur met wie ik een keuken rol tafeltje op ga halen dat ik op marktplaats heb gekocht. Eenmaal opgehaald en naar boven getild moet ik het natuurlijk gelijk leuk aankleden. Het is super fijn om wat extra werkruimte te hebben in mijn keuken. Ik kijk in bed nog wat afleveringen van ‘The Goodwife’ waarna ik lekker ga slapen.

wkaaaaa
Het weekend

Zaterdag:
Zaterdag ochtend slaap ik een beetje lekker uit en kom ik pas laat uit bed. Ik eet mijn havermout lekker op in bed en ga daarna een heel klein stukje hardlopen. Het gaat nog steeds niet lekker en dat frustrerend me behoorlijk, maar hopelijk worden mijn bloedwaardes snel beter en kan ik weer lekker sporten. Na het sporten eet ik wat en ga ik boodschappen doen en heb ik een afspraak in de buurt bij een sportschool. Mijn ouders komen eten en ik maak een kleine Indonesische rijsttafel . Mijn ouders verwennen me met prachtige bloemen en mijn vader hangt het schilderij op dat mijn moeder voor me heeft gemaakt. Het eten is heerlijk en heel gezellig en mijn ouders zijn ook erg onder de indruk van mijn banana softserve ijs.

Zondag:
Wederom slaap ik lekker een beetje uit en eet ik mijn havermout in bed. Na het ontbijt breng ik een bezoekje aan de sportschool waar ik meer sta te kletsen dan ik aan het sporten ben. Na het sporten spring ik onder de douche, kleed ik me aan en eet ik snel wat yoghurt met fruit. Alles binnen een half uur want ik ga richting Haarlem waar ik naar Haarlem culinair ga. Eerst lopen we wat door de stad en pakken we wat terrasjes, het is heerlijk weer en ik heb een beetje een vakantie gevoel. Haarlem Culinair is ook super, we eten de meest lekkere hapjes bij verschillende restaurants, het een nog lekkerder dan het ander. Allemaal kleine smaak explosies in je mond. De twee wijntjes stijgen een beetje naar mijn hoofd dus sluit ik af met een spa rood, hetgeen gelukkig wel een beetje helpt. Thuis op de bank kijken we nog een aflevering van Suits waarna het al weer bedtijd is.

Tags:
Categorie: Diary
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Jessica 04.08.2014

  Wat een fijne week heb je gehad!! Lekker veel gegeten ook 🙂 hoe beviel de sportschool?

  • Reageer Stacey 05.08.2014

   Haha, ik voel me ook een beetje een ingebonden rollade, dus probeer weer een beetje te detoxen deze week…
   De sportschool is super fijn, heel mooi, goede apparaten en er hangt een fijne sfeer. Jammer alleen dat ik nog niet volle bak kan gaan. Jij was wel echt mega lekker bezig op Texel zag ik, petje af hoor!

 • Reageer Chantall 05.08.2014

  Haha hoe herkenbaar jij zondag in de sporschool! Ik sta ook altijd meer te kletsen dan dat ik iets nuttigs doe. Ik heb je blog zojuist ontdekt en vind hem super leuk! Ik ga je volgen 🙂

  Liefs Chantall

  • Reageer Stacey 05.08.2014

   Hi Chantall, welkom en bedankt voor je compliment! Helaas mag ik nog niet te veel doen in de sportschool en was het dus maar goed dat ik niet volle bak ging en ach ik ben geweest toch, beter iets dan niets denk ik maar 😉

 • Reageer Suuz 05.08.2014

  Wat een lekker weekje weer! mooie foto’s, vooral prachtige foodfoto’s! 🙂 hahahaha altijd fijn toch lekker meiden onder elkaar en giechelen van de wijn! genieten! Lijkt me super leuk Haarlem Culinair!

 • Reageer Suuz 05.08.2014

  Hopelijk zijn je bloedwaardes gauw beter en kan je weer wat meer sporten meis! ik duim voor je!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.