My Weekly Diary

11.08.2014

aapjemetaap-001
Een week waarin ik afscheid moest nemen van mijn geliefde blender, ik een nieuwe camera lens kocht [en een nieuwe blender bestelde], uitgebreid kookte, vol goede moed weer naar de sportschool ging en hooked was aan de serie The Good Wife.

Brood3
Maandag – Vrijdag

Een week zoals alle weken waarin ik uiteraard gewoon op kantoor te vinden was. Maandag en dinsdag avond had ik een beetje rust in gepland. Maandag avond nam ik het woord rust ter harte en ging ik op de bank los op afleveringen van ‘The Good Wife’. Dinsdag werd iets minder rustig en bracht ik de avond door bakkende in de keuken, een brood wel te verstaan. Ik had nog een pak glutenvrij broodmix in de kast staan en aangezien de datum wel erg dicht bij kwam besloot ik er een avondje bakken van te maken. Ondertussen passeerde de ene na de andere aflevering van The Good Wife de revue en inmiddels zit ik al weer in serie 3. Wat ik woensdag allemaal uitspookte beschreef ik al in My day in pictures. Donderdag middag ging ik naar de huisarts voor de uitslag van mijn bloedttest en blijkt de bloedarmoede helaas nog niet weg te zijn. Ik begin er inmiddels wel een beetje gek van te worden en ben op internet flink aan het zoeken naar remedies en andere mogelijke manieren om dit te kunnen verhelpen. Donderdag avond zat ik gezellig in het zonnetje op het terras met Urban Runner, David bij een van mijn favoriete plekjes in Amsterdam Oost, Bar Bukowski. Eenmaal thuis wilde ik snel even een smoothie preppen voor de volgende dag toen mijn ergste nachtmerrie waarheid werd, mijn blender ging kapot….  De volgende dag begon dus een beetje in mineur want mijn blender gebruik ik echt dagelijks. Ik ging op tijd weg van kantoor en besloot op aanraden van collega’s op zoek te gaan naar een Philips blender HR2096 die zou namelijk geweldig zijn. Zo geweldig dat hij overal uitverkocht bleek te zijn helaas. Om het blender leed te verzachten waagde ik me aan een nieuw recept, een tomaten paprika soepje die echt super lekker was! Hoe het kwam geen idee, maar tijdens het koken kreeg ik een ontzettende inkakker, ik was moe en kon nog amper staan van de pijn in mijn buik. Ik besloot in bed te kruipen met een kruik en pijnstiller en werd om 21:00 wakker en voelde me kik lekker. Misschien niet heel verstandig maar ik besloot dus gewoon naar de sportschool te gaan waar ik een intake had. Wonder bovenwonder haalde ik de hoogste scoren bij de conditie test en daar ben ik stiekem best een beetje trots op. De trainer stelde samen met mij een schema op en de komende weken ga ik rustig opbouwen en doe ik een combinatie van krachttraining en cardio. Hoeveel en hoe vaak ik ga trainen laat ik voorlopig nog een beetje in het midden en hangt af van hoe ik me voel, want helemaal herstellen is nu even mijn prioriteit.

aapjemetaap1

Zaterdag & Zondag

Zaterdag ochtend heb ik heerlijk lang in bed gelegen en ontving ik al vroeg in de morgen een mailtje via marktplaats dat mijn bod op camera lens was geaccepteerd. Ondertussen was ik dus en met de verkoper en met mijn ouders aangezien ik hoopte op een lift van mijn vader naar Amersfoort. Als alles rond de lens eenmaal is geregeld ga ik aan de slag met mijn ontbijtje, klooi ik wat voor de blog en ben ik, hoe verrassend, The Good Wife aan het kijken. Als het een uurtje of 2 is kleed ik me eindelijk echt aan en loop ik naar de sportschool waar ik eerst op de loopband ga en dan een paar oefeningen in de TRX doe en de legpress gebruik. Het leuke van deze loopband vind ik dat je door middel van beelden kan instellen waar je loopt en zo liep ik zaterdag dus 7,8 kilometer door Nieuw Zeeland. Het voelt goed om weer even gesport te hebben en na wat over het winkelcentrum te hebben gestruind ga ik naar huis waar ik douche en waar vandaan ik naar mijn ouders vertrek. Bij mijn ouders eet ik een gebakken eitje op brood en daarna vertrek ik samen met mijn vader naar Amersfoort om de lens op te halen. Mijn vader is daarna zo lief om me naar huis te brengen waar ik uiteraard mijn nieuwe lens direct ga uittesten. Meer over mijn nieuwe lens zal ik van de week vertellen in een speciaal blogje.

Zondag ochtend heb ik heerlijk lang op bed gelegen waarna ik tijdens het ontbijt en ook daarna lekker los ging met mijn nieuwe lens. Voor ik het wist was het half 12 en sprong ik onder de douche en maakte ik me klaar voor een heerlijk dagje. Op station Haarlem werd ik opgehaald waarna we bij de Bagel en Beans genoten van een heerlijke lunch. Na wat boodschapjes te hebben gedaan voor ons diner plofte we op de bank om onze weekendje weg plannen en andere leuke uitjes nader te bekijken en plannen. Niets leukers dan leuke plannen maken en mooie dingen in het vooruitzicht hebben. Er werd super lekker voor me gekookt, tagliatelle met roomsaus en gerookte kip en als afsluiter keken we de nieuwste aflevering van Suits op de bank.

Deze week komt m’n beste vriendinnetje terug van haar reis door Australië, wordt mijn nieuwe blender bezorgd, ga ik uiteten, doe ik een drankje met een vriendinnetje, ga ik sporten, heb ik een halve dag cursus, en ga ik lekker lunchen. Oftewel er wacht weer een mooi weekje!

Hebben jullie nog leuke plannen voor de aankomende week? 

Tags:
Categorie: Diary
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Chantall 11.08.2014

    Leuk om te lezen! Ik heb nog niet echt plannen aankomende week, ik voel me niet zo lekker dus ik doe het rustig aan!

    liefs xx

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.