My Weekly Diary

18.08.2014

Downloads18-001
Een cursus Excel, een etentje bij Felix & Foam, een beste vriendin die terug komt uit Australie, Lunchen bij de Yoghurt Barn, zelf sushi maken, ontbijt op bed en een ingestorte kleding kast. Mijn week in foto’s, van maandag 11 tot en met zondag 17 augustus. 

Downloads19

Maandag – Dinsdag
Maandag; Maandag, na een top weekend is het altijd lastig om die eerste dag weer te gaan werken, ik kan altijd nog net wel dat ene dagje extra weekend gebruiken. Het is druk op kantoor en voor ik het weet is het half 8 en ben ik nog op kantoor. Ik besluit redelijk op tijd naar huis te gaan en daar door te werken. Eenmaal thuis ga na eten snel iets te hebben gegeten werken, werken, werken en nog eens werken. Uiteindelijk sluit ik om 01:00 in de nacht mijn computer af en duik ik in bed, ik ben moe, maar voldaan, ik heb af wat ik af wilde hebben.

Dinsdag; vandaag worden er diverse excel cursussen gegeven op kantoor en hoewel de meeste van mijn collega’s de gehele dag onder de pannen zijn met eerst een beginners cursus en daarna een vervolg cursus zit ik alleen bij de vervolg cursus en heb ik in de ochtend voldoende tijd en rust om nog even door te knallen op het werk. Ik kom rond 19:30 thuis van werk en niet veel later staat mijn vader al op de stoep op mijn nieuwe blender te brengen en mijn oude computer die ik al 2 jaar wil afstoffen en een plekje in mijn huis moet geven. Geïnspireerd door een collega maak ik die avond een grote pan courgette soep die werkelijk waar heerlijk is! Ik besluit mijn werk voor de rest van de avond te laten voor wat het is en duik redelijk op tijd mijn bedje in.

Downloads20

Woensdag – Donderdag
Woensdag: Mijn gehele woensdag heb ik reeds beschreven in ‘My Day in Pictures‘. Ik ging na het werk uit eten met meneer bij Felix & Foam waar we genoten van een heerlijk diner.

Donderdag: Het voorstel van vriendinnetje Lotte om Zowy op te halen betekend nog wel wat we moeten achterhalen hoe laat ze precies aan komt. De hele dag zijn we heen en weer aan het appen met vrienden, en haar ouders en uiteindelijk blijkt ze om 20:00 te moeten landen. Na werktijd knutsel ik nog snel een spandoek in elkaar voor op Schiphol en dan vertrek ik met de trein naar Schiphol waar ik samen met Lotte bij klets en geniet van de Starbucks.

Downloads21

Vrijdag – Zaterdag – Zondag;

Vrijdag: Mijn dag begint vroeg in het ziekenhuis en bij de apotheek waarna ik snel naar werk fiets. Het is weer een dag waarop het huilen mij nader staat dan het lachen gewoon omdat het verschrikkelijk druk is en er geen einde aan lijkt te komen. Onvoldaan stap ik toch maar op de fiets en besluit ik er ook gewoon niet meer aan te denken. Eenmaal thuis maak ik een pasta met zalm en spinazie, het smaakt erg lekker maar de kleur van de spinazie maakt het niet echt een appetijtelijk geheel om naar te kijken dus daar zal ik nog iets aan moeten doen. De rest van de avond ga ik verder aan mijn ‘The good wife’ verslaving en doe ik poging 432 om lekkere blissballs te maken, hetgeen zowaar ook echt lukt. Ook besluit ik nog even snel mijn kleding kast op te ruimen, ik heb zo veel spullen die ik niet of amper draag en die gaan nu echt allemaal op marktplaats heb ik besloten. Een deel staat er vast op en een ander dele moet nog, mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan vast een kijkje naar wat er al op staat via deze link.

Zaterdag; Midden in de nacht hoor ik een ontzettende klap en herrie, ik denk dat er minstens met een stormram wordt ingebroken, maar als ik het licht eenmaal aan durf te doen na 5 minuten. [zie: ik was bang dat het echt inbrekers waren….] zie ik dat mijn kledingkast half in elkaar is gezakt. Echt veel kan ik daar midden in de nacht en alleen niet aan doen dus als ik zeker ben dat er niets op mijn bed terecht kan komen probeer ik weer te gaan slapen. Een beetje brak van een niet al te beste nacht word ik wakker en doe ik wat wasjes in de wasmachine, sta ik was op te vouwen en maak ik wat schoon in mijn huis, tsja ook dat moet gebeuren. Ik spring op de fiets en cross door de stad voor boodschappen en eindig bij de Yoghurt Barn waar ik met Zowy heb afgesproken om heerlijk bij te kletsen. Bij de Yoghurt Barn werden we geholpen door Lara die me herkende van de blog! Het gebeurde me ooit eerder maar op een of andere manier werd ik er deze keer wel erg verlegen van, maar super leuk natuurlijk! We zaten menig uurtje op het terras want er moest natuurlijk veel bijgepraat worden. Die avond maakte we, meneer en ik, samen sushi. Hij had voor heerlijke verse vis gezorgd en ik voor de rest van de sushi spullen. Het was niet alleen ontzettend gezellig, ook nog eens super lekker en we hadden echt asociaal veel sushi en sashimi. We boekte een weekendje weg en keken de film ‘The grand Budapest Hotel’ maar vonden het allebei maar niets.

Downloads

Zondag; Ik word heerlijk wakker en zelfs verrast met een ontbijt op bed door meneer, iets dat ik al in geen jaren meer heb gehad en wat ik dan ook extreem kan waarderen. Het wordt een heerlijk relaxte dag. Eten doe ik die avond bij mijn ouders. Mijn moeder heeft een proef brood gebakken, glutenvrij  en dat wil ik natuurlijk heel graag proeven. Mijn vader haalt Chinees en dus eet ik niet alleen van het krentenbrood maar ook wat nasi. Thuis heb ik eindelijk de juiste kabel om mijn macbook aan te sluiten en dus kan ik nu eindelijk thuis op twee schermen tegelijk werken.

Deze week belooft wederom een mega drukke week te worden, maar hierna zou het weer iets rustiger moeten worden op het werk. Dus nog even doorbijten. Wat zijn jullie plannen voor deze week? 

 

Tags:
Categorie: Diary
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Irma 18.08.2014

  Klinkt allemaal fijn fijn! Hoe is het ondertussen met je kast? Staat die alweer overeind en recht? (:

 • Reageer Marieke 20.08.2014

  Die sushi, wow ziet er super goed uit. Wil je ooit een tutorial met ons delen?

 • Reageer Laura 20.08.2014

  Ik ben erg benieuwd naar je recept voor bliss balls

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.