My Weekly Diary

25.08.2014

IMG_3016-001Een week waarin ik minimaal 4 keer doorweekt ergens aan kwam, ik eindelijk naar de parade ging, ik wat nieuwe rode bloedcellen kreeg uit een zakje, ik naar paleis het Loo ging en waarin ik de Ikea plunderde.

weekly d1
Maandag: Nee, geen bijzondere dag, gewoon een dag zoals veel anderen zullen we maar zeggen. Omdat het zo hard regende en mijn ouders om 19:30 bij mij zouden komen voor mijn past vroeg ik of ze mij op mijn werk op wilde halen, dat is voor hen niet mega om en zo kwam ik dus gelukkig droog thuis maandag. Mijn vader maakte mijn kast en ik at ondertussen even snel een portie erwtensoep uit de vriezer en nog wat krentenbrood van mijn moeder. Mijn moeder heeft sinds kort een keukenmachine zoals ik en is helemaal into het bakken en had een aantal stukjes appeltaart bij zich die ze speciaal voor mij had gemaakt, super lief!
Dinsdag: Ook weer een dag zoals heel veel andere. In de avond ben ik veel bezig met alle verkoop dingen op marktplaats. Het loopt goed al is het altijd jammer dat veel mensen afhaken op het laatste moment. Ik heb de lijst met advertenties inmiddels weer even een update gegeven dus hij is nu weer actueel. Ook kreeg ik die middag van een neef een oud krantenknipsel met daarop mijn over groot opa, die bakker was, best cool om te zien.
Woensdag: Na een dag werken ging ik met meneer naar de Parade! Zoals ik al mijn My day in pictures beschreven wilde ik al heel wat jaren naar de parade maar kwam het er steeds maar niet van. Het was zeker het wachten waard want ik heb echt genoten van de prachtige en leuke voorstellingen, het heerlijke eten en natuurlijk mijn erg leuke gezelschap.
Donderdag: Tussen de middag had ik een lunch met mijn baas buiten op het terras. Het was erg koud maar mijn baas wilde graag buiten zitten dus deed ik maar mee. Toen ik donderdag thuis kwam had ik verschrikkelijke honger, nee wat zeg ik trek. Ik was pas laat thuis uit mijn werk en had geen zin meer om een hele voedzame maaltijd te maken dus ging ik heel makkelijk voor 2 tartaartjes op brood, echt comfort food. De Milka repen waren in de aanbieding bij de AH en dus nam ik er 2, ik kan je vertellen dat er 1,5 sneuvelde die avond, toen ik midden in de nacht wakker werd en niet meer kon slapen was het laatste deel aan de beurt… oeps. Maar goed echt een dergelijke eetbui had ik al tijden niet meer gehad dus mocht ik er ook wel eens aan toe geven vond ik.
Vrijdag: Ik werkte maar een halve dag omdat ik in de middag een zakje met rode bloedcellen kreeg in de hoop dat het mijn bloedarmoede gaat verslaan. Op de weg terug naar huis trakteerde ik mezelf op een grote bos bloemen, dat had ik wel verdient. Door de transfusie en de medicijnen zou ik honger krijgen en dat was ook zo, of het nu daadwerkelijk daardoor kwam of tussen me oren zat ik heb geen idee, maar ik maakte een pan soep en at 2 koppen op plus nog een zakje snoep en een reep milca…. Ach vanaf maandag eten we weer clean ;).

weekly d
Zaterdag: Met mijn ouders ging ik naar Paleis het Loo zoals ik al in ‘My Day in Pictures’ beschreef. Hoewel het regende toen we aankwamen was het prachtig weer toen we eenmaal in de tuin liepen. Ik vond het super om zo iets weer eens met mijn ouders te doen, mijn kanjers!
Zondag: Wat een rustige zondag had moeten worden werd toch weer een iets te actieve dag. Ik stond op tijd op om naar de IKEA te gaan. Hoewel het plan was om op de fiets te gaan besloot ik door de grauwe lucht toch maar met de metro te gaan. Omdat ik de laatste tijd, op 45 minuten per dag fietsen na, vrij weinig beweeg, besloot ik een halte verder te nemen en stapte ik ook een halte eerder uit. In de IKEA kocht ik het nodige wat jullie van de week voorbij zullen zien komen. Eenmaal thuis wilde ik me snel omkleden voor een lesje Yoga maar toen ik al helemaal in outfit was bleek die om 12:00 uur te zijn begonnen in plaats van 15:00 uur. Oeps. Stiekem kwam het wel goed uit want ik had nog niet gegeten en was ook best wel heel moe . Volgens mijn fuelband had ik al 10.000 stappen gezet en dus maakte ik homemade Granola die ik daarna ook at. Ik besloot, in yoga pants gehuld, maar even boodschappen te gaan doen en daarna reorganiseerde ik mijn keukenlade, maakte ik foto’s en at ik een kopje soep. Na het eten ging ik verder met project keukenlades en keek ik nog wat series. Uiteindelijk was het weer veel te laat toen ik om 23:30 uit….

Hoe was jullie week?

Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Bente 25.08.2014

  Super balen dat je bloedarmoede maar niet verdwijnt!
  Ik ben afgelopen week ook meerdere keren zeiknat op werk of thuis aangekomen. Hopelijk komende week wat meer geluk!

 • Reageer Suuz 25.08.2014

  Wat een heerlijk druk weekje weer! Ik snap alleen paar dingen niet helemaal .. Je hebt het over krentenbrood en dan over appeltaart? Hihih! Ooohh die milka repen zijn zo lekker he … Vooral in de aanbieding! Maar je nam er 2 mee en at er 3? Als ik het zo lees! 🙂 Haha ! Paleis het Loo is prachtig he! En ooh meid wat balen van die bloedarmoede hopelijk wordt dat gauw beter! Ik ben benieuwd naar je Ikea aankopen!!

 • Reageer Laura 26.08.2014

  Rode bloedcellen om je bloedarmoede te verhelpen, dat klinkt heftig, ik kreeg alleen maar pillen.

 • Reageer Hester 30.08.2014

  Ik geniet van je blog en foto’s Stacey!!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.