Legally-Me: My day in Pictures

25.09.2014

24september-001

Een bezoek aan het ziekenhuis, regen, een krappe deadline, wederom regen, pompoen lasagna ala Zowy en late night meal preppen. Beleef mijn dag mee in My day in pictures.
24september1
07:30-08:40:
Mijn wekker ging vandaag iets later dan normaal, om 07:30 hoefde ik pas voor het eerst mijn wekker uit te zetten en na 2 keer snoozen kwam ik om 07:45 mijn bed uit. Ik gooide mijn overnight oats in de magnetron en sprong ondertussen onder de douche. Eenmaal aangekleed en na wat lichte make-up te hebben aagebracht ging ik ontbijten. Ik ontbeet met havermout, 1/4 groene appel, 1,5 kleine dadels en 2 kleine abrikozen. Na mijn ontbijt ging ik om 08:40  de deur uit.

24september2
08:45-18:15: 
Mijn dag begon met een bezoekje aan het ziekenhuis. Momenteel loop ik nog steeds op krukken en daar wil ik natuurlijk wel zo spoedig mogelijk van af. Na mijn afspraak fietste ik naar mijn werk. Nu denk je wellicht huh, maar als je amper kunt lopen hoe kun je dan fietsen? Nou fietsen is ook zeker niet ideaal, maar met OV naar mijn werk is ook niet echt ideaal. En door te fietsen blijf ik nog een beetje in beweging en het is ook nog eens gratis. Helaas regent het en komt ik dus lichtelijk doorweekt aan op kantoor. Eenmaal op kantoor is het tot 14:00 stressen. We hebben een belangrijke deadline waar we al weken aan werken en die me de nodige stress heeft bezorgd de afgelopen dagen. Eenmaal klaar val ik dus een beetje in een gat, na weken. Gelukkig is daar mijn collega die met het boek Plenty komt die ik even mag lenen. We zijn de laatste tijd onderling kookboeken aan het uitlenen, echt super leuk en handig, zo hoef je niet ieder kookboek te kopen dat je graag wilt hebben. Lunchen daar had ik niet echt tijd voor dus ik eet nog snel mijn crackers met kalkoenfilet, sla en avocado op achter mijn bureau en ga vervolgens maar weer even hard aan de slag. Om 16:00 loop ik met een collega naar het cafe voor een soya chai, daar had ik nu echt behoefte aan met dat donkere en grauwe grijze weer.

24september3
18:15-22:30:

Volgens druppel is het droog tussen 18:00 en 18:45, nou mooi niet dus…. Ik kom volledig doorweekt aan bij vriendinnetje Zowy. Gelukkig mag ik een warm vest lenen en samen met een kop thee warm ik snel weer op. Terwijl Zowy staat te koken sta ik aandachtig te kijken hoe ze de pompoen lasagne aan het bereiden is. Het klinkt en ruikt niet alleen heerlijk maar als het eenmaal uit de over komt blijkt dat het dat ook te zijn. We smullen heerlijk van de lasagne en kletsen ondertussen heerlijk bij. Na het eten ploffen we nog even op de bank en wisselen ook wij kookboeken even uit. Ik maak ondertussen wat foto’s van gerechten uit Zowy’s nieuwe kookboek waar echt alleen maar lekkere dingen in staan.
Op de fiets naar huis bel ik met meneer, altijd fijn om zijn stem weer even te horen al heb ik hem dinsdag nog gezien. Eenmaal thuis spring ik onder de douche om warm te worden, ik heb het zo onwijs koud gekregen door de regen. Ik wil direct mijn bed in duiken maar bedenk me dan dat ik geen boodschappen heb gedaan en dus geen lunch in huis heb…. Ik besluit snel wat groente te roosteren in de oven en met salade mee te nemen naar mijn werk, de andere helft bewaar ik in de koelkast voor vrijdag. Uiteindelijk gaat om 22:30 het licht uit en val ik snel in slaap.

Hoe was jullie dag? 

 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Yvette 25.09.2014

    Leuke day in pictures!! Over welk kookboek van Zowy heb jij het? Ik ben altijd “in” voor nieuwe kookboeken!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.