Legally-Me: My Day in Pictures

12.09.2014

New folder2-002

Het leek me leuk om jullie een dag mee te laten kijken waarop ik na werk heel sportief naar zumba en pilates ga en waarop ik lekker de tijd neem om voor mezelf te gaan koken. De werkelijkheid werd iets anders.

donderdag11
Na onder de douche te zijn gesprongen, in het donker want het licht in mijn badkamer is kapot en ik ben te lui om het te maken, kleed ik mezelf aan. Ik heb echt geen inspiratie dus besluit voor een zwarte broek en een witte blouse te gaan, saai maar safe. Tijdens het doen van mijn haar en make-up kijk ik altijd het nieuws, eigenlijk kijk ik de hele ochtend voor ik naar kantoor kijk altijd wel het nieuws.
Snel werk ik daarna mijn havermout naar binnen, vandaag met 3 dadels en 1/4 appel. Voor ik de deur uit ga doe ik een witte was in de was machine en spring ik oom 07:45 op de fiets naar kantoor.

donderdag111
Op kantoor heb ik een goede binnenkomer. Ik heb geen zakelijke telefoon maar het wordt wel van me verwacht dat ik mijn zakelijke e-mail lees op mijn prive telefoon lees. Nu vind ik dat prima, maar de bevoegdheid aan IT geven om alle gegevens op mijn telefoon te bekijken, nope dat gaat me te ver. Dus dat was gelijk een fijne start van de dag. Om 11 uur hebben we in het geheim een vergadering over iets waar ik helaas niets over kan vertellen maar wat binnenkort wel duidelijk wordt. Het project kost me momenteel veel tijd maar is wel erg leuk dus dat scheelt. Als lunch heb ik een zak geroerbakte groente met wat stukjes kip van thuis die ik in de magnetron op werk heb opgewarmd. Na de lunch bedenk ik me dat ik nog een foto moet aanleveren voor de cursus die ik volgende week volg. Het verzoek is een foto aan te leveren van achter je bureau en dus maakt mijn collega even een foto. De rest van de middag is hectisch en zeker als er om 17:00 nog een spoed klusje tussendoor komt waar ik 30 mailtjes voor moet opstellen. Tussendoor sneak ik om 19:00 naar beneden om een Bros te halen, ik heb zo veel honger en ik heb even wat suiker nodig om de rest van mijn werk af te krijgen. Veel te laat, oftewel, om 19:55 sluit ik pas af en fiets ik pas naar huis….

weekeleirntbr
Thuis is het eerste wat ik doe, het er uit draaien van mijn lamp in de badkamer. Ik ben stiekem best wel trots dat ik de lamp met schroevendraaier van het plafon krijg. Met de lamp loop ik naar de AH om de juiste lamp te scoren. Het in het donker douchen ging me vandaag ineens verschrikkelijk irriteren. Thuis maak ik 2 corn tortilla’s met sla, avocado en kalkoenfilet, de combinatie van avocado met kalkoenfilet blijft gewoon goddelijk. Na het eten zet ik de donkere was aan en doe ik de witte was in de droger, wat een verademing dat ik het weer kan doen in het licht.
Volgende punt van actie is de afwas, terwijl ik sta af te wassen kijk ik down for dummies, wat is dat een prachtig en eerlijk programma zeg ik kijk het iedere week weer met veel plezier. Na de afwas is het tijd om de was op te vouwen, als er iets is waar ik een hekel aan heb…. juist ja dan is het wel aan de was opvouwen. Ook moest ik nog even cadeautjes inpakken voor de jarigen van dit weekend. Omdat ik weet dat beide stiekem wel eens op de blog kijken, kan ik nog niet verklappen wat ze krijgen maar het zijn wel hele leuke cadeautjes volgens mij!
Uiteindelijk kruip ik om 0:30 in bed en val ik als een blok in slaap.

Ik kan niet wachten tot het over een paar uurtjes lekker weekend is. Een weekend met 2 super leuke verjaardagen en leuke etentjes. Hebben jullie leuke plannen voor het weekend? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Bente 12.09.2014

  Poeh hoe hou je het vol, dagen tot 8 uur! Ik vind mijn 40 uur per week al meer dan genoeg! En dat terwijl ik mijn droom baan heb!

  Fijn dat je een leuk weekend in het vooruitzicht heb! ik ook 🙂 Twee feestjes maar op zondag lekker niks!

 • Reageer Suuz 12.09.2014

  aaaaah kipfilet/kalkoenfilet en avocado is echt de lekkerste combi ever!!!!!! druk dagje weer meis! geniet van je weekend!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.