Legally-Fashion: Blazer Love

27.09.2014

MONA
Een van de kledingstukken waar je mij in uit kan tekenen, zeker nu het weer kouder wordt, is een blazer. Je ziet er gelijk een stuk gekleder uit en je kunt het met zo veel verschillende outfits combineren. 

Of je er nu een draagt als jas in het voor of najaar, op een jurk, rok of broek, een colbertje kan altijd. Mijn collectie bestaat dan ook uit een aantal verschillende colbertjes in verschillende kleuren en modellen.

Voor deze winter zijn de lange blazers [zoals de rode op bovenstaande foto] de trend maar uiteraard blijft ook de korte meer dan goed. Het voordeel van een lange blazer is dat hij nog iets warmer zit dan de korte variant en je deze eerder als jas kunt dragen in het voorjaar. Zelf heb ik, helaas, nog maar een lange blazer maar ik ben nog op zoek naar een perfecte lange zwarte blazer.

Draag ik in de zomer graag wat lichtere en opvallendere kleuren, in de winter combineer ik mijn outfit liever met een wat donkerdere kleur. In mijn kast hangt dan ook een geruime collectie blazers in verschillende kleuren. Een zwarte basic mag natuurlijk in geen een kast ontbreken maar mijn donkerblauwe exemplaar wordt zeker net zo vaak gedragen.

Naast wat basic items vind ik het ook wel leuk om juist wat meer opvallendere blazers te dragen qua patroon of textuur. Zo kun je een hele simpele outfit namelijk net even die extra touch geven zonder al te veel moeite.

Bovenstaande blazers heb ik gevonden bij Mona-Mode.

Zijn jullie ook gek zo op blazers? 

Tags:
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.