Legally-Fashion: Een nieuwe winterjas

23.09.2014

IMG_3530-001
3 jaar geleden werd ik verliefd op een winterjas van de ZARA, de liefde overwon de zomer en maar liefst 3 winters lang heb ik hem gedragen. Maar met gaten in de voering en rafelige mouwen is het tijd voor een nieuwe winterjas liefde, wederom van de ZARA. 

Omdat ik voor mijn werk met enige regelmaat netjes ergens moet verschijnen en omdat ik het zelf privé ook erg kan waarderen was ik op zoek naar een nette winterjas. Hij moest lang zijn zodat ik er een jurkje onder gedragen kan worden, hij moet goed dicht kunnen voor de kou en bij voorkeur moest hij ook een ceintuur hebben.

Op de website van de ZARA viel mijn oog dan ook direct op deze jas. Helaas zijn de foto´s op de ZARA website erg slecht en was het moeilijk te zien of het een mooi nauwsluitend model was of een wat meer oversized model.

Liep ik in Brugge tevergeefs de ZARA in, in Amsterdam had ik meer geluk en vond ik de jas in mijn maat. Zodra ik hem aan deed had ik al snel door dat dit mijn nieuwe liefde was. Hij zit niet alleen heel mooi, hij heeft ook nog eens veel mooie accenten zoals de rist, de knopen en het ceintuur.

De jas kostte €139,00

Hebben jullie al een winterjas voor komende winter? 

Tags: ,
Categorie: Fashion, Legally-Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Lisa 23.09.2014

  Nadat ik deze jas op je site gespot had, ben ik er zelf ook verliefd op geworden. Ik heb de jas toevallig gister online besteld 🙂 Het staat je erg goed! (Mij hopelijk ook ;-))

 • Reageer Carlijn 23.09.2014

  Erg mooie jas! Ik ben ook nog op zoek en ik hoop een ‘love at first sight’ te shoppen binnenkort, maar heb nog geen jas gezien die ik echt super mooi vind! Altijd lastig!

 • Reageer Kim 30.09.2014

  Niet helemaal mijn ding, maar wilde toch even zeggen dat ik die lamp heel cool vind!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.