Legally-Fashion: Zet je hoed op

02.09.2014

IMG_3201-001

Je hebt ze ongetwijfeld al gespot, meiden met een hoed. Kwam de trens afgelopen winter een beetje op, vanaf deze herfst breken de hoeden echt door.

Een paar jaar geleden zag ik een zwart exemplaar bij de H&M in de uitverkoop. Mijn moeder lachte nog, die zet je toch nooit op en gelijk had ze. Tot voor kort dan, want nu ze weer mode worden durf ik ook weer met mijn hoed de straat op.

Naast het feit dat de hoed de nieuwe musthave is voor deze herfst en winter is het ook nog eens de ideale manier om je bad hair day te verbloemen. Doordat het juist de hoeden met flap zijn die het straatbeeld zullen gaan domineren, zijn ze ook nog eens zeer geschikt voor die dagen dat je even zonder make-up naar de supermarkt loopt.

Enige nadeel van de hoed is dat als je hem af zet dien je eerst wel even je kapsel te fatsoeneren, maar ach wie mooi wil zijn moet er wel iets voor over hebben toch?

Voor de nodige inspiratie heb ik even wat voorbeelden bij elkaar geplukt van hoe je die hoed dan zou kunnen dragen en waar je hem bij kunt combineren.
Hoeden

De hoeden zijn te koop bij o.a. de H&M, Zara & Mango.
Hoeden1-002

Wat denken jullie van de hoeden trend?

Tags:
Categorie: Fashion, Legally-Fashion
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Josianne 02.09.2014

  Ik heb er toevallig afgelopen weekend een gekocht bij de H&M, maar ik wil er meer! 😀

 • Reageer Daphne 02.09.2014

  Ik ben er ook al een tijdje over aan het twijfelen. Ik vind ze zo tof, maar ben ook een beetje bang dat ze bij de kleinste windvlaag van mijn hoofd af zullen waaien en ik er dan achteraan kan. Ik heb echt een mini-hoofd en ze zijn vrijwel allemaal te groot. Maarrrrr, ze zijn zo mooi!

 • Reageer Suuz 02.09.2014

  jaaaaa erg leuk!! ben nog op zoek naar de juiste 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.