Legally-Me: My Weekly Diary

15.09.2014

ggg7
Afgelopen week was weer een lekkere drukke week maar met een geweldig lekker weekend. Er werden maar liefst 2 verjaardagen gevierd en ik ging heerlijk uiteten. Bekijk mijn week van dag tot dag.

gggMaandag – Een regulier dagje op kantoor. Eenmaal thuis kon ik eindelijk aan de slag met mijn julienne rasp om courgette spaghetti te maken. Omdat ik pas laat thuis was, viel er niet veel meer te doen in de avond en besloot ik dan ook om op tijd naar bed te gaan.

ggg1
Dinsdag – Omdat ik redelijk op tijd naar huis moest vanwege het ophalen van medicatie bij de apotheek was ik al om 18:00 thuis. Dat is iets dat in jaren niet meer is gebeurd en dus besloot ik naar de ZARA te fietsen om te kijken of ze daar de winterjas hadden die ik op het oog had. Ik had mazzel want hij hing er nog en hij zat me als gegoten!

ggg2
Woensdag – Een super lange dag op kantoor aangezien ik pas om 21:00 thuis ben besluit ik voor wat comfort food te gaan en bak ik boekweit pannenkoeken. Als je denkt, welke halve gek ligt daar op tafel, dat is het cadeau dat vriendinnetje Lotte en ik op vrijdag aan Zowy hebben gegeven. Het is een boyfriend pillow en als je vrijgezel bent heb je dan toch nog een beetje het idee van een vriendje. Ik heb hem stiekem heel even getest en ik moet zeggen dat ik hem stiekem wel super fijn vond.

ggg3
Donderdag – Uitvoerig heb ik deze dag al beschreven in My day in Pictures maar even een korte samenvatting. Het was weer een lange dag op kantoor, ik wilde gaan zumba’en en naar pilates maar helaas lukte dit niet. Ik pakte de cadeautjes voor meneer en zowy in en was tot laat bezig met de was…

ggg4
Vrijdag – Ik moest naar de dokter en moest dus al om 15:00 weg van kantoor, stiekem vond ik dat niet zo erg want het was prachtig weer en ik kon dus lekker in het zonnetje richting de dokter fietsen. Na de dokter mocht ik nog even bloedprikken, best erg als ze bij de balie je naam al kennen, maar goed laten we hopen dat het snel voorbij is. Na het bloedprikken ging ik via het Amstelstation naar mijn ouders, ik scoorde voor mezelf even een frappuchino, ik had even behoefte aan suikers. Bij mijn ouders aten we kabeljauw met doperwten en aardappels.
Na het eten ga ik naar de verjaardag van Zowy die 25 is geworden. Het is super gezellig en ons cadeau valt goed in de smaak bij haar. Iets voor 12’en spring ik in de auto omdat meneer om 12 uur jarig is!

ggg5
Zaterdag – Eenmaal bij meneer beginnen we met zijn cadeau die erg goed in de smaak valt. Omdat bij verjaardag taart hoor gaan we dan, ook al is het midden in de nacht, samen lekker taart eten. Meneer is zo lief geweest speciaal glutenvrij gebak te halen! Uiteraard gaan we ook gewoon slapen en de volgende ochtend slapen we lekker uit. Niet geheel zoals het hoort maar zeker heel erg leuk krijg ik de volgende dag ontbijt op bed en wat is dat toch heerlijk om lekker te luieren en te ontbijten in bed. In de middag gaan we samen naar Haarlem waar ik een hele fijne nieuwe broek koop van Supertrash en waar we bij de Bagel & Beans nog even wat drinken. Die avond trakteer ik meneer op een etentje bij restaurant Fris in Haarlem en wat is dat een aanrader zeg. Het eten is geweldig, de bediening en de service is super en er is zelfs vers glutenvrij brood voor mij! We genieten van ons heerlijke feestmaal en thuis kruipen we nog even op de bank.

ggg6
Zondag – Na heerlijk te hebben uitgeslapen maak ik bij meneer een bordje havermout. Zelf staat hij al op het voetbalveld dus heb ik het rijk even voor me alleen. Heel lang blijf ik niet want ik heb nog het nodige te doen. Allereerst moet ik even een geboorte kaartje bezorgen bij een kennis die vrijdag is bevallen. Vervolgens rij ik wat heen en weer naar Amsterdam, pik ik mijn werklaptop nog even op om het nodige thuis te doen en doe ik boodschappen. Samen met Zowy besluit ik nog even lekker een kopje koffie op een terrasje te pakken en hebben we het over ons plan om 5 dagen weg te gaan. Daarna breng ik de auto naar mijn ouders en begin ik aan het maken van een Cheesecake en tomatensoep. De rest van de avond doe ik wat dingen voor werk, maak ik wat schoon in huis en kijk ik de nieuwe serie op RTL, ‘Nieuwe Buren’. Het boek heb ik reeds gelezen maar de serie lijkt me ook erg leuk. Ik ga op tijd slapen want er wacht weer een drukke week.

Hoe was jullie week? 

 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Julia 15.09.2014

    Een drukke maar leuke week! Ik vond Nieuwe Buren echt super goed! XO

  • Reageer Suuz 15.09.2014

    Aaah wat een heerlijk weekje, en wat een lekkere dingen allemaal yum! Nog gefeliciteerd met je mannetje!!!! ooh ik ben zo benieuwd naar ‘de Nieuwe buren’ ik moet het nog terug kijken!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.