Legally-me: My Weekly Diary

08.09.2014

IMG_3343

Een week vol ups en downs, een voedselvergiftiging die me een paar dagen bezig houdt, een tennistoernooi op de mooiste dag van de week en een lang weekend Brugge. Mijn week van dag tot dag.
weekly1
Maandag: Een dag als alle andere waarop ik gewoon naar kantoor ga en het weer lekker druk is. Eenmaal thuis zie ik eindelijk meneer weer, hij was op vakantie en we moesten elkaar dus iets meer dan een week missen, gelukkig staat een lang weekend Brugge voor de deur en kunnen we de gemiste tijd daar weer inhalen.
Dinsdag: Ik word wakker en voel me al beroerd, maar ja dat heb ik wel vaker dus ga ik gewoon naar kantoor. Op kantoor word ik beste vrienden met de WC pot en dus besluit ik mijn moeder te vragen me op te halen. Ik lig de rest van de dag uitgeteld bij mijn ouders op de bank en het enige wat er die avond laat in gaat is een half geraspt appeltje.
Woensdag: Ik werk vandaag maar een half dagje en zelfs dat gaat met vallen en opstaan. Het is dat er vandaag iets op het werk plaats vindt waar ik echt voor moet komen, maar anders was ik de hele dag in bed blijven liggen met mijn geliefde emmer. Die avond komt meneer langs waar ik heerlijk voor heb staan koken al kan ik het zelf niet weg krijgen. Hij doet de afwas en ik kruip weer in bed.
Donderdag: Vandaag ga ik gewoon weer naar kantoor, helemaal van harte gaat het nog niet en ik kijk nog goed uit met hetgeen ik eet. Misschien een beetje koppig maar ik wil koste wat het kost mee doen aan het tennistoernooi. Al jaren heb ik niet meer gespeeld maar in het zonnetje op de baan zonder enige druk bevalt me wel, ik sta te genieten. Na 3 potjes ben ik wel stiekem blij dat ik klaar ben en ga ik thuis snel mijn koffer in pakken.

weekly

Vrijdag: Om 10:00 staat meneer voor de deur en rijden we naar Brugge. We verwonderen ons dat er vrijwel geen tankstations langs de snelweg liggen in België, luisteren naar de radio en kletsen en gezellig op los. Na een kleine 2,5 uur rijden zijn we er en checken we in, in ons prachtige hotel. Snel lopen we richting het centrum waar we onszelf trakteren op een lekkere kop koffie [voor mij een warme choco, daar had ik ineens zin in] en waarna we de stad met zijn twee gaan verkennen. We lopen door de winkelstraat en door kleine steegjes. In het hotel frissen we ons snel op waarna we gaan eten bij een heel mooi en hip restaurantje. We eten heerlijk en genieten van een flesje wijn. Na het eten gaan we voor een laatste drankje nog even naar een wijnbar en gaan we rollend terug naar het hotel.
Zaterdag: Na het ontbijt doen we eerst een boottochtje door Brugge, het is leuk om even wat meer te horen bij wat je ziet en de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. We lopen na de boottocht lekker weer door de stad richting het meer van de liefde en sluiten het rondje af met een heerlijke kop koffie met chocolade. We gaan op naar de winkelstraat en proberen tevergeefs enkellaarsjes en een winterjas voor mij te scoren. Gelukkig gaat het winkelen meneer een stuk beter af en komt hij met de nodige tasjes de winkelstraat uitlopen. Ik hou het bij een basic H&M shirtje en een rasp van Dille & Kamille. Bonbons zijn helaas iet glutenvrij te verkrijgen in Brugge en dus kopen we alleen 2 doosjes om cadeau te doen en scoren we voor ons zelf aardbeien met chocolade bij Godiva, ook geen straf natuurlijk. We lunchen heerlijk op het terras, drinken een drankje bij het Historicum [dank voor de tip!], eten een ijsje, smullen van onze aardbeien en de stad. We hebben een reservering bij het volgende restaurant pas om 21:00 uur dus doen we rustig aan, frissen we ons op en gaan we pas om 20:45 richting het restaurant. Het restaurant is een klein knus tentje waar ik echt geweldig heb gegeten en gedronken. Misschien niet heel verstandig maar ik begin met een Spritz, drink dan een glaasje wit en sluit af met een Pasoa… ach ik werd er in ieder geval wel een beetje melig van,
Zondag: Waar ik afgelopen week me niet lekker voelde, heeft meneer er nu last van, de arme schat. We gaan dan ook lekker naar huis zodat hij snel zijn bedje in kan en een beetje kan opknappen. Eenmaal thuis doe ik wat boodschappen, klets ik bij met mijn moeder, draai ik wat wasjes en raak ik nog even hooked aan house of cards [nog 1 aflevering en dan ben ik al weer overal doorheen….] Uiteindelijk duik ik al om 21:00 mijn bedje in, moe maar voldaan van ons geweldige weekendje.

Meer foto’s en verhalen over Brugge volgen heel snel dus vandaar een iets wat beknopt verslagje.

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Milène 08.09.2014

  Super leuk! Ga er zeker een keer heen.
  Gelukkig ben je weer beter.
  Nu je meneer nog beter worden.
  Zo grappig ik zie altijd alle series voorbij komen die ik ook kijk.

 • Reageer Let's travel and see 08.09.2014

  Wat balen zeg van die voedselvergiftiging! Brugge ziet er mooi uit, ben benieuwd naar je post daarover!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.