New in: Enkel Laarsjes

30.09.2014

IMG_3561-001
Het zijn de items die echt niet mogen ontbreken in je kledingkast deze winter, enkellaarsjes. Uiteraard is dit niet mijn eerste paar maar enigszins nette zwarte enkellaarsjes zonder hak, die had ik nog niet. Na een lange speurtocht vond ik mijn ideale laarsjes. 
Nette zwarte enkellaarsjes zonder hak, het was me nog een hele toer om ze te vinden. De bikerboots die je in iedere winkel vindt zijn erg leuk, maar netjes, nee. De echte nette laarsjes die je ook met groot gemak kunt vinden hebben dan weer een hak en tsja nette laarsjes met hak heb ik reeds en ik wilde juist graag zonder. Het duurde dus even voor ik een leuk exemplaar had gezien.

Normaal met schoenen ben ik eigenlijk niet een echte webshopper, ik wil ze passen en in het echt zien maar na weken zonder resultaat te shoppen en met veel kleding thuis te zijn gekomen besloot ik dus maar even online te zoeken.

Uiteindelijk kwam ik terecht bij het merk Buffalo dat deze laarsjes had en waar ik gelijk verliefd op was. Ze zijn simpel, netjes en toch een beetje stoer en ik ben er super blij mee!

Ik kocht mijn laarsjes via Zalando voor €99,95

Ei er bij 111111

Tags: ,
Categorie: Alles, Fashion, Legally-Fashion, Shoppen
Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Suusje Q. 30.09.2014

  Die zijn leuk zeg!!

 • Reageer Daphne 30.09.2014

  Ze zijn inderdaad echt prachtig!

 • Reageer Kim 30.09.2014

  Leuk paar inderdaad!

 • Reageer Marlissa 30.09.2014

  Ze zijn prachtig!

 • Reageer Celine 30.09.2014

  Mooi! En zwart kan natuurlijk overal bij

 • Reageer Let's travel and see 30.09.2014

  Oeh die zijn leuk!

 • Reageer carlijn 03.10.2014

  Oehhh deze zijn echt heel gasf, chique én stoer!! Veel plezier ermee.

 • Reageer Isa Westerhof 16.10.2015

  ahh zo leuk! ik heb ze meteen besteld! love it! <33

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.