My Weekly Diary

01.09.2014

IMG_3135-001

Afgelopen week zat ik niet stil, op de 10 uur per dag op kantoor na dan. Ik deed aan yoga, Zumba en hardlopen, ging maar liefst 2 keer uiteten, bezocht de uitmarkt, deed een sap kuur en ging ik naar de uitmarkt.

Deze week6
Maandag: Eenmaal klaar met werken blijkt het mega hard te regenen dus ik kom doorweekt thuis. Er komt even een vriendinnetje langs en als ze weg is moet ik nog snel wat eten. Ik heb gelukkig nog een restje soep in de koelkast wat ik snel opwarm. Na het eten facetime ik nog even met meneer vanaf zijn vakantiebestemming.
weekelijksedingderdingen

Dinsdag: Na mijn werk ging ik naar de sportschool voor een lesje Power Yoga. Het leek me ontzettend leuk en dat bleek het ook te zijn. Het was niet te rustig en zweverig wat ik wel eens vaker heb gehad als je yoga volgt op een sportschool.

weekelijksedingderdingen1
Woensdag: Wat ik woensdag allemaal uitspookte beschreef ik al in ‘My Day of Pictures’. Ik ging na mijn werk uiteten met mijn ouders waar ik vooral aan de tonijn zat en waar ik echt zalig heb gegeten. Het was een super leuke en gezellige avond.

Deze week4
Donderdag: Dag 1 van de sapkuur waarop ik me eigenlijk heel goed voel en niet echt last van honger heb. Uit mijn werk ga ik zelfs nog naar een Zumba les op de sportschool! Eenmaal thuis verwacht ik een dip die niet komt en facetime ik even met meneer die nog in Spanje is.

weekelijksedingderdingen2
Vrijdag: Ik word wakker met verschrikkelijke hoofdpijn, iets dat ik echt nooit heb. Het is dag 2 van de sapkuur en ik ben er al snel helemaal klaar mee, mijn heumeur daalt tot een laag niveau en ik heb een hekel aan de sapjes. Het is niet mijn dag en de klokt lijkt ook nog eens op halve snelheid te gaan want het lijkt wel 11:00 uur te blijven. Uiteindelijk overleef ik de dag natuurlijk wel gewoon en mag ik thuis weer lekker aan de sapjes. Ik ben moe en duik vroeg mijn bed in.

Deze week5
Zaterdag: Na rustig wakker te zijn geworden en een beetje te hebben geluierd in en op bed ga ik met vriendinnetje Zowy wat drinken. We gaan naar het nabij gelegen cafe Bru war een onwijs leuk hotspot blijkt te zijn en waar de kruidenthee heel schattig wordt geserveerd. Na het drinken ga ik boodschappen doen en volg ik een les Yin Yoga waar ik onwijs enthousiast over ben. Eenmaal thuis wil ik toch ook wel eens gaan beginnen aan house of cards, er is slechts 1 aflevering nodig om me verslaafd te krijgen en de rest van het weekend kan als verloren worden beschouwen, ik moet en zal de hele serie afkijken.

weekelijksedingderdingen3
Zondag: Eindelijk weer vast voedsel, ik geniet extra van mijn havermout terwijl ik naar House of Cards aan het kijken ben. Het is zelfs zo erg dat ik een aantal afleveringen op mijn Ipad zet zodat ik tijdens het hardlopen op de loopband verder kan kijken, ik loop ongeveer 1:10 dus ik zie 1,5 aflevering. Na het hardlopen spoed ik me naar huis om te douchen, snel iets te eten, de laatste minuten van de laatste aflevering van seizoen 1 te kijken en dan spring ik op de fiets. Als jaar en dag ga ik met vriendinnetje Annemijn naar de Uitmarkt en zo ook dit jaar. We eten bij Loetje, maar blijkbaar valt het niet goed want ik moet al snel aftaaien en naar huis gaan omdat ik amper nog kan lopen van de pijn in mijn buik. Ik kijk in mijn bed de musical Sing-a-Long met een warme kop thee, ook niet verkeerd.

Deze week staat er een onwijs leuke, doch drukke week voor de boeg waar ik ontzettend veel zin in heb!

Hoe was jullie week en hebben jullie leuke plannen voor de nieuwe week? 

Tags: ,
Categorie: Diary, Persoonlijk
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Joyce 01.09.2014

    Ik vind je diary’s altijd heerlijk om te lezen! Lekkere drukke ,aar leuke week heb je gehad! Balen alleen dat het eten gisteren verkeerd viel, misschien schrok je lichaam er even van na de sapkuur? Ben in ieder geval blij voor je dat de sapkuur zo goed was bevallen!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.