Weekly Diary

22.09.2014

eierbij (1)5

Afgelopen week was een gekke week. Besloot ik maandag ochtend de Dam tot Dam niet te gaan lopen, viel ik later die dag van de trap, hield ik een very belated birthday party, ik ging voor cursus naar Breda, er was een groot bedrijfsfeest en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Ei er bij 11111Maandag
Ik besloot zondag avond mijn Iphone kabeltje te vermoorden, met als gevolg dat ik geen batterij meer had en dus noodgedwongen in mijn lunchpauze naar de Media Markt moest lopen om een nieuw kabeltje te kopen.
Eenmaal thuis maakte ik alles in orde voor mijn very belated birthday met twee vriendinnetjes die destijds op vakantie waren. De avond was echter super gezellig en we hebben lekker gekletst en genoten van de chocolade en cheesecake.

eierbij (1)
Dinsdag
Om 06:20 moest ik de deur uit voor een werkgerelateerde merkenrecht cursus in Breda. Voor de zekerheid had ik op safe gespeeld met als gevolg dat ik te vroeg op de locatie aan kwam. Maar goed, beter te vroeg dan te laat en gelukkig kon ik een beetje wakker worden met een kopje Starbucks koffie. Op de terug weg besloot ik mezelf te trakteren op sushi aangezien mijn been steeds meer pijn begint te doen. Eenmaal terug in Amsterdam mag ik de krukken van Zowy lenen, en zodra ik thuis kom besluit ik toch maar naar de huisartsenpost er mee te gaan die het mooi ingepakt hebben.

andrrmaalverkocht
Woensdag
Buiten het feit dat mijn baas jarig is geen bijzondere dag. Wat wel heel leuk is, is dat vriendinnetje Zowy en ik officieel onze trip naar Kopenhagen hebben geboekt!

eierbij (1)1
Donderdag:
Wederom een dag die verre van bijzonder is op kantoor. Ik moet om half 4 in het ziekenhuis zijn voor onderzoeken en mijn baas is zo aardig me even er heen te brengen met de auto. Ze houden me flink bezig met het ene naar het andere onderzoek in het ziekenhuis en uiteindelijk ben ik pas om half 7 klaar. Ik besluit mijn gedachten even te verzetten en scoor een nieuwe outfit voor het feest van de volgende dag.

eierbij (1)2
Vrijdag
Na werk ben ik zo moe dat ik stiekem even met kleren in bed kruip voor ik naar het feestje ga van mijn werk. Het bedrijf waar ik werk, Endemol, bestaat inmiddels 20 jaar en dat was reden genoeg voor een feestje. Mijn nieuwe outfit gaat aan en ik ga richting de feest locatie. Uiteraard was er weinig te dansen voor me, maar met krukken een beetje heen en weer bewegen en mee bewegen vanaf een stoel maakte het feest er zeker niet minder leuk op. Het feest ging door tot in de late uurtjes en tegen 4 uur lag ik in mijn bed. eierbij (1)3Zaterdag
Na met wat moeite wakker te zijn geworden, zie: mijn hoofd was nog wat zwaar en draaierig van de avond er voor ;), ga ik rustig in bed ontbijten. Ik heb eigenlijk een fotografie cursus maar fotograferen en op krukken lopen met een beetje een kater lijkt me geen goede combi dus ik skip de cursus en duik het terras van de yoghurt barn op met vriendinnetje Zowy. Eenmaal thuis haalde meneer mij op, deden we boodschappen [ik wilde perso mee boodschappen doen omdat ik dat zo gezellig vind, maar het duurde ook direct 3 keer zo lang met mijn krukken door die winkel ;)]. We, nou ja meneer, maakte de courgette bootjes uit het boek van Rens Kroes, het leek mij een heel leuk recept dus had ik voorgesteld dit te maken. Na het eten kropen we lekker op de bank met een filmpje.

eierbij (1)4
Zondag
De dag van de Dam tot Dam en het voelt toch een beetje gek dat ik hem niet kan lopen. Ik besluit dus maar gewoon te ontbijten en de loop op tv te kijken ondertussen. Meneer is onderwijl aan het voetballen en dus plof ik nog even op de bank. Na een uurtje heb ik het hele Dam tot Dam spektakel wel weer gezien en begin ik aan White Collar. Serieus waarom ben ik daar niet eerder aan begonnen? Aan het einde van de middag ga ik samen met meneer naar zijn ouderlijk huis, best wel een beetje spannend voor de eerste keer maar we hebben een super leuke en gezellige avond.

Zoals jullie hebben gemerkt ben ik de afgelopen week niet heel actief geweest op de blog en ik ben bang dat dit nog even aan zal houden, iedere dag een artikel is gewoon even te veel en ik moet dus even pas op de plaats maken, sorry!

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.