Weekly Diary

29.09.2014

hahahahaha-001

Afgelopen week was een super gezellige en eindelijk eens wat minder drukke week. Bijna iedere avond had ik wel wat leuks op de planning staan en ik kon ook weer eens wat meer rust en slaap pakken. Oftewel, het was een fijne week. 

hahahahaha1
Maandag:
op kantoor is het vandaag geen bijzondere dag en voor de afwisseling ben ik al om voor 5’en de deur uit omdat ik naar de Fysio moet. Hoewel ik thuis nog het een en ander doe vind ik het op tijd thuis zijn een verademing. Ik besluit heerlijk voor mezelf te koken en maak gevulde paprika.

hahahahaha2
Dinsdag: wederom geen bijzondere dag op kantoor, maar de avond is gelukkig super. Eenmaal thuis staat meneer voor de deur met een grote tas vol boodschappen en maakt hij een tonijnsteak met aardappeltjes uit de oven en salade met tomaatjes uit de oven. Een man die naast zijn brains, looks en verschrikkelijke liefheid ook nog eens kan koken. Tijdens het kijken van The Good wife (jeej het nieuwe seizoen is weer gestart) smullen we samen van een reep Tony’s.

hahahahaha3
Woensdag: mijn woensdag hebben jullie al uitgebreid kunnen belezen in mijn plog. Ik haalde onder andere een belangrijke deadline en ging eten met Zowy.

hahahahaha4
Donderdag: Een dag met veel vergaderingen en veel onverwachtse dingen. Na werk ging ik eten bij mijn ouders die een lekkere ovenschotel hadden gemaakt met gehakt, wiltlof, aardappels en bacon. Ze kwamen net terug van vakantie en hadden een fles wijn voor meneer en mij meegenomen. Ook kreeg ik een tas vol walnoten die ze hadden gevonden, heerlijk.

hahahahaha5
Vrijdag: Op kantoor een dag als vele andere waarop ik opvallend productief ben. Niet dat ik normaal niet productief ben, maar mijn to do lijst wordt met de minuut korter en ik ga dan ook helemaal fris het weekend in. Eerst moet ik nog even ivm mijn benen/enkels langs het ziekenhuis maar dan is het echt weekend. Ik trakteer mezelf op een heerlijk maaltje, gevulde aubergine met alle restjes die ik nog in de koelkast heb liggen en ik kan je zeggen een restjes maaltje is ook super lekker! De rest van de avond kijk ik een beetje tv en rommel ik wat in huis.

hahahahaha6
Zaterdag: Ik had me voorgenomen te gaan luieren en so I did! Ik kwam pas om 11:00 mijn bed uit nadat ik een paar afleveringen van White Collar had gekeken. Ik deed lekker rustig mijn haar, zie: meestal gun ik mezelf geen tijd om het uitgebreid te gaan fohnen. Daarna ben ik gaan lunchen met Zowy bij, heel verrassend, de yoghurt barn. We liepen nog even over de markt en scoorde nog even macaroons voor die avond. Daarna fietste ik snel langs de Rituals waar ik met mijn cadeaukaart en glamour korting 2 verschillende creme’s kocht, waarna ik naar huis ging. Binnen mum van tijd stond meneer op de stoep en reden we samen naar Haarlem om boodschapjes te doen en later te koken. Na het heerlijke maaltje plofte we, samen met de macaroons op de bank.

hahahahaha7
Zondag:
Meneer zijn wekker gaat vroeg voor de voetbal en terwijl hij staat de douchen draai ik me nog een keertje om. Toch ga ook ik niet al te laat het bed uit want ik wil, tegen beter weten in, een lesje yoga proberen te gaan doen. Omdat meneer aan het voetballen is ga ik op mijn gemakje met de bus en tram terug naar huis en trakteer ik mezelf onderweg op een Pumkin Latte bij de Starbucks, die zelf ondanks 1 pompje minder en 1 shot espresso extra wel erg zoet is, maar ach stiekem ook wel heel erg lekker. Eenmaal op de sportschool merk ik al bij de eerste oefening dat missie Yoga geen slimme zet was en na een kwartier het koppig blijven proberen moet ik afhaken en loop ik met nog gevoeligere enkels naar buiten dan ik er in ging, oeps. Bijna buiten loop ik een kennis tegen het lijf die bij Run2Day werkt en vraagt wat er in godsnaam is gebeurt [iets wat me sinds ik met krukken loop 100x per dag moet uitleggen] en hij verteld dat ze me al weken miste in de winkel omdat er een sale actie is met o.a. Nike en ze al tijden een paar maat 36 hebben staan. Nu kan ik heel stoer zeggen, ach ik mag voorlopig toch nog niet lopen, maar zo stoer was ik niet en aangezien mijn lunar’s aan vervanging toe waren ga ik mee en voor ik het weet loop ik met een paar pegasus schoenen de winkel uit en ben ik gelukkig maar 65 euro armer. Vervolgens doe ik nog wat boodschapjes en begin ik met bakken. Waar ik voor bak zal van de week duidelijk worden ;). Tijdens het bakken verwen ik mezelf met de nodige afleveringen White Collar. Eenmaal klaar met bakken en eten besluit ik mijn la met alle make-up, haar, nagellak en beautyspullen op te ruimen. Een hels karwei maar ik vind een maskertje en leuke nagellak dus de rest van de avond is het tutten geblazen. Ik kijk uiteraard heel Holland bakt en nieuwe buren en ga er iets te laat in, maar vermaakt heb ik me zeker.

Komende week belooft weer een drukke doch super leuke week te worden, stiekem kijk ik al tijden uit naar deze week dus dat belooft veel goeds!

Hoe was jullie week?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Yamina 29.09.2014

    Ik vind het altijd leuk om je weekly diary te lezen! Ik ben erg benieuwd wat er aankomende week op de planning staat ;).

  • Reageer Let's travel and see 29.09.2014

    Leuke post altijd dit! Ik zag je nog voorbij fietsen toen ik zaterdag op een terrasje zat, dus ik zei tegen mn vriend ‘hey die ken ik’! Om er vervolgens achteraan te mompelen ‘of naja kennen, ik volg haar blog’ haha!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.