Legally-Me: My day in Pictures

01.10.2014

bbmmcursus-1
Gisteren was voor de verandering eens geen dagje die ik doorbracht op kantoor, ik moest voor een cursus naar Breda. Eenmaal thuis uit Breda moest er nog worden gekookt en moest er nog een taart en cake worden gebakken. 

 bbmmcursus1
Ochtend:

Mijn wekker gaat om 05:30 en dat is niet oke, sterker nog dat vind ik gewoon niet kunnen. Maar of ik het nu vind kunnen of niet, veel kan ik er niet aan doen en ik wil toch op tijd in Breda zijn voor mijn cursus. Een dun laagje make-up verbloemt mijn wallen en ik werk snel mijn bakje havermout naar binnen en wat vitamine pillen. Op kantoor snottert iedereen en ik heb geen zin en tijd voor de griep.

bbmmcursus2
De reis naar Breda:
Vroeg, wederom veel te vroeg zat ik in de metro naar Amsterdam centraal. Er zat werkelijk niemand in de metro en dat heeft een reden, nogmaals het was gewoon te vroeg. Goed dat punt heb ik nu gemaakt. Om 06:55 stond ik bij de Starbucks want een lange treinrit zonder een grote beker koffie is geen treinrit. Gelukkig had ik nog een volle stempelkaart en was deze latte volledig gratis, I like. Al snel blijkt dat de Intercity direct vertraging heeft en niet zo een klein beetje ook. Het lijkt wel een stoptrein die in ieder weiland stil staat. Ik vermaak me ondertussen opperbest met wat afleveringen van white collar, maar als blijkt dat ik 09:00 niet ga halen kan zelfs een half naakte Matt Boomer me niet echt helpen. Op Rotterdam Centraal blijkt de intercity door de vertraging ook niet door te rijden naar Breda en dus moet ik daar 20 minuten wachten, heel gevaarlijk want ik stap de trein naar Breda in met een tasje van Vila, Daar vond ik de simpele grijze sjaal die ik al jaren aan het zoeken was.

bbmmcursus3
De cursus
Ik heb een cursus merkenrecht waar ik helaas dus iets te laat aan kom. Ik heb gelukkig wel gebeld en ze hebben alle begrip, ik ben immers op tijd van huis vertrokken. De cursus is super leuk en boeiend en ik ga om 17:45 met veel nieuwe info op weg naar Amsterdam. Over de reis terug ben ik eerst heel positief en onderweg bel ik gezellig met meneer, maar voor Amsterdam centraal blijft te trein weer een half uur stil staan en schiet het geheel alsnog niet op….

bbmmcursus4
De avond
Eenmaal thuis ga ik direct koken, ik heb honger en om 20:15 staan er Soba [boekweit] noodles met pindasaus. broccoli, champignons en kip voor me klaar. Tijdens het eten zit ik op de funda en bekijk ik een appartement waar ik stiekem wel heel graag zou willen wonen en wat zelfs heel misschien ook wel gaat gebeuren. Daarna is het tijd om te bakken. Mijn baas is namelijk woensdag 1 oktober, voor jullie vandaag, 25 jaar in dienst en het idee was dat iedereen van het legal team een taart zou gaan bakken. Ik heb dus tot 0:00 in de keuken staan bakken. Helaas blijkt dat ik vandaag de enige ben die heb gebakken en hebben de rest van de collega’s in mijn afwezigheid besloten taart te bestellen….

Al met al weer een lekker lang maar leuk dagje! Hoe was jullie dag? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Yamina 01.10.2014

    Die taart ziet er echt heerlijk uit! Zonde dat je collega’s een taart hebben besteld zonder dat te vertellen..

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.