Legally-Me: My day in pictures

03.10.2014

bijlagen-001

Na maanden van voorbereiden was het gisteren dan eindelijk zo ver. Vaak refereerde ik al op de blog aan een geheim project waar ik op mijn werk mee bezig was. Gisteren verraste we mijn leidinggevende namelijk met een feest en etentje ter eren van zijn 25 jarig jubileum. Vandaag dus een My day in Pictures met wel heel veel foto’s! 

bijlagen1
Ochtend:
Ietsjes later dan gewoonlijk gaat vandaag mijn wekker. Ik moet naar de Fysio en ik heb heel bewust dit deze ochtend gepland zodat ik een beetje rustig aan kan doen aangezien vandaag al een lange drukke en spannende dag gaat worden. Ik spring onder de douche en was mijn haar zodat ik ze straks een beetje leuk kan fohnen. Met het oog op het feestje van vanavond wil ik er immers wel een beetje leuk uitzien natuurlijk! Eenmaal gedoucht en met droge haren ga ik lekker ontbijten. Zoals zo vaak met een bakje havermout en een kopje koffie. Vervolgens is het, na het maken van een selfie, tijd om naar de fysio te gaan.

bijlagen2
Op kantoor:
Op kantoor klopt bij iedereen het hart in de keel. Mijn baas was officieel op 1 oktober 25 jaar in dienst en dus hebben we woensdag al het lichtelijk gevierd met taart en een lunch. Maar een 25 jarig jubileum bij een bedrijf dat 20 jaar bestaat [zie hij werkte hiervoor bij John de Mol produkties dat later is opgegaan in het huidige Endemol] dat kan natuurlijk niet zo matig voorbij gaan. We zijn dus de hele dag op van de zenuwen. Ik vergeet uiteraard mijn lunch te fotograferen [het was groente met boekweitnoodles, pindasaus en een gekookt eitje]. Wat ik wel fotografeer is mijn lege bord en de ME oefening tegenover ons kantoor.

bijlagen3
Het feest:
Om 16:30 wordt mijn leidinggevende door de directeur weggelokt voor hun maandelijkse vergadering en kunnen wij snel naar beneden om de laatste hand te leggen aan de borrel. Om 17:15 komt hij dan eindelijk en de verbazing is van zijn gezicht af te lezen, nee hij had echt helemaal niets door! Tijdens het feest werd onze Harlem Shake getoond die we onlangs hebben gemaakt voor mijn baas in zijn kantoor terwijl hij op vakantie was.

Screenshots-001
Er was een live painter die tijdens het feest een schilderij maakte die helemaal was toegespitst op mijn leidinggevende. Ook werd er een magazine onthult die de naam van mijn leidinggevende draagt. Het blad lijkt qua inhoud veel op de rubrieken van de Linda en er staan daarnaast natuurlijk ook bijna 100 gelukswensen in.

Feest Jelle 02-011 Feest Jelle 02-101

bijlagen4
Het diner:
Na de borrel zijn we met het team naar de Plantage geweest om lekker te gaan eten en om even met een wat kleiner gezelschap nog na te praten. Met al wat wijntjes tijdens de borrel en tijdens het eten wederom, zul je begrijpen dat het een gezellige boel was aan tafel. Na het eten moest ik lopend naar huis, de enige domper van de dag, maar gelukkig heeft meneer me de 20 minuten dat ik aan het lopen was lekker aan de praat gehouden aan de telefoon dus kon ik ook gelijk even mijn verhaal en indrukken kwijt van de hele dag en avond. Want na maanden van stiekem aan dit alles werken, en met name het blad waar ik de eindredactie van heb gedaan, ben ik toch wel heel blij en opgelucht dat het allemaal zo voorspoedig en leuk is verlopen.

 

Tags: ,
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Janine 03.10.2014

  Leuke foto’s en wat zal je baas verrast zijn geweest met zo een feest en filmpje.

 • Reageer Joyce de Vetter 03.10.2014

  Wat een super leuke day in pictures. Ik vind deze blogs altijd erg leuk om te lezen!
  Wat een leuke verassing voor je leidinggevende zeg, kan me voorstellen dat hij erg blij verrast was. Dit zal hij niet snel vergeten!

 • Reageer Melissa 04.10.2014

  Oh wat een toffe werknemers zijn jullie 🙂

 • Reageer Let's travel and see 05.10.2014

  Wat super leuk gedaan dat tijdschrift! En dat eten ziet er vet lekker uit!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.