Legally-Me: My day in pictures

10.10.2014

Ei er bij 111115-001

Een zonnig ontbijt, Youtube cursus, chocolade, een stressball tegen irritanties, courgette lasagne eten met mijn lieverd en buikpijn. 

bijnaopvakantietralalalala
Ochtend:
06:40 – mijn wekker gaat af, en op de een of andere manier gaat hij altijd te vroeg. Vandaag staat hij iets eerder nog dan normaal omdat ik even mijn haar wil wassen en fohnen voor ik naar kantoor ga. Echt uit bed komen wil niet lukken dus snooze ik 20 minuten en moet ik er om 07:00 echt aan geloven. Ik spring onder de douche en was mijn haar in record tempo. Je begint te merken dat de nachten kouder worden en aangezien ik een heel oud en slecht geisoleerd huis heb betekend dat, dat het in de ochtend flink is afgekoeld in huis en een schamele 18 graden is. Snel kleed ik me aan en fohn mijn haar. Het leuk in model fohnen zoals eigenlijk de bedoeling was zit er niet in omdat ik te lang heb liggen snoozen. Eenmaal aangekleed en wel begin ik aan mijn ontbijt. Eerlijk gezegd ben ik langer bezig met het fruit mooi neerleggen dan met het opeten. Ik probeer trouwens de afgelopen tijd wat meer af te wisselen qua ontbijt maar vind het moeilijk die heerlijke havermout niet iedere ochtend te nemen omdat dat toch al 2 jaar steenvast mijn favoriete ontbijtje is. Terwijl ik ontbijt geniet ik van alle mooie bloemen in huis en kijk ik naar het journaal, zoals jullie inmiddels weten vaste prik bij mij.

bijnaopvakantietralalalala1
Kantoor:
Eenmaal op kantoor moet ik gelijk een conference call in met collega’s in Australië. Hoewel ik deze collega’s bijna iedere dag per mail spreek was dit de eerste keer dat ik ze zag en daadwerkelijk hoorde. Het was een nuttig gesprek over iets waar ik al maanden mee bezig ben en wat we hopelijk eindelijk kunnen gaan afronden. Na de call was het tijd voor een in-house cursus over Youtube content claiming. Verder waren er de nodige irritaties die ik met extreem veel positieve energie heb proberen op te lossen. Je kunt immers een geïrriteerde mail terug sturen maar ik probeer het nu eens anders aan te pakken en met succes voor zo ver.

bijnaopvakantietralalalala2
Avond:
Van half 6 tot half 7 heb ik fysiotherapie en voorafgaand haal ik even snel boodschapjes voor het eten van die avond. Na de fysio begin ik vast aan de voorbereidingen van het diner van die avond. Om 19:00 komt M. [voorheen bekend als meneer maar ik ga mijn lieverd vanaf heden gewoon M. noemen] die me vervolgens super lief begint te helpen in de keuken. Ik maakte een, al zeg ik het zelf, heerlijke courgette lasagne die ook bij M. zeer goed in de smaak viel. Helaas kreeg ik al vrij snel na het eten onwijs veel pijn in mijn buik en hebben we met 100 tussenpozen een aflevering van The good wife uiteindelijk af kunnen kijken, waarna ik snel mijn bedje in ben gekropen. Helaas dus geen top afsluiter maar wel super fijn om M. nog even te zien voor ik naar Kopenhagen ga.

Ei er bij 111114

Hoe was jullie dag?

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.