Legally-Me: My day in pictures

30.10.2014

ladiesnight
Een inschrijving voor de halve marathon van Egmond, rodekool eten bij mijn ouders, naar de Ladies Night van ‘Pak van mijn hart’ en nog snel even de was ophangen. 

ladiesnight1
06:30-07:35 Thuis in de ochtend

Als mijn wekker gaat ben ik opvallend snel wakker en hoef ik maar 1 keer te snoozen voor ik de spirit vind om uit bed te komen. Ik maak voor mezelf een glas citroensap met warm water dat ik in bed op drink terwijl ik het nieuws kijk. Na het douchen kleed ik me snel aan [het is weer zo koud in de ochtend!] en geniet ik van mijn heerlijke havermoutje.

ladiesnight2
07:35-12:00 in de ochtend op kantoor

Op de fiets ga ik richting het Amstel Station waar ik in de bewaakte fietsenstalling mijn fiets neer zet en met de metro verder naar mijn werk ga. Omdat ik die avond naar de ladies night ga vind ik het niet prettig om zo laat nog naar huis te fietsen. Het stuk van de Arena naar huis gaat namelijk voor een groot deel over een industrietrein. Eenmaal op kantoor ga ik aan de slag tot mijn collega Jeroen D. binnen komt stormen. Na de halve marathon van Amsterdam heeft hij de smaak te pakken en hij wil heel graag Egmond lopen met mij. Hoewel het wellicht iets wat ambitieus klinkt heb ik toestemming van de fysio om het te gaan proberen. Omdat de loop flow weer terug is schrijf ik me snel in terwijl mijn collega nog wat andere collega’s probeert te overtuigen. Uiteindelijk zijn we nu met 4 man, maar wellicht komen er nog meer bij.

image2
Al de hele ochtend krijg ik complimenten over mijn outfit, iedereen vindt het een mooie outfit en ik moet zeggen dat ik er ook erg blij mee ben. Zowel het rokje als het shirtje zijn van de H&M.

ladiesnight3
12:00-17:30 In de middag op kantoor

Veel vroeger dan normaal gaan we om 12:15 lunchen, er is namelijk iets later die middag een presentatie met alle nieuwe programma’s die wij als Endemol produceren. Als lunch had ik een sushi salade mee naar werk, het blijft een van mijn favorieten. De presentatie daarna was heel leuk, het is leuk om te zien welke dingen er momenteel worden geproduceerd en binnen een jaar op tv komen. De rest van de middag is het flink aanpoten met werken. Mijn inbox was dinsdag helemaal ontploft en alle mailtjes vanaf 5 mei 2014 waren uit de mapjes verdwenen. Resultaat was dat ik meer dan 5000 mailtjes gisteren tot laat moest verplaatsen en de rest van het werk een beetje bleef liggen.

ladiesnight4
17:30-19:15 Bij paps en mams

Redelijk op tijd ga ik van kantoor, ook wel eens lekker en ik loop op hoog tempo naar de bus die richting mijn ouderlijk huis gaat. Eenmaal thuis bij paps en mams heeft mijn moeder mijn favoriete kostje gemaakt, rodekool met aardappel puree. Klinkt misschien heel stom maar dat vind ik zo onwijs lekker en toch heb ik het nog nooit voor mezelf gemaakt….. Na het eten kijk ik wat kleine stukjes van een videoband die mijn vader op de laptop heeft gezet. Het is een film uit 1990 en het zijn beelden dat we op vakantie zijn in Italië en ik was net 1 jaar geworden. Heel leuk om dat soort herinneringen op te halen.

ladiesnight5
19:15-22:30 Ladies Night – Pak van mijn hart

Mijn vader brengt ons naar de bioscoop waar ik nog even snel een bak popcorn scoor, want laten we eerlijk zijn, een film zonder popcorn is geen film. De film, Pak van mijn hart, is heel erg leuk, het is een feelgood film die heerlijk weg kijkt en die ik echt wel kan aanraden. Je kunt het gevoel van de film een beetje vergelijken met alles is liefde. Sowieso leuk om dit soort dingen af en toe met mijn mama te doen vind ik. Als de film eenmaal is afgelopen loop ik met mijn moeder mee naar de bus en als ze veilig in de bus zit neem ik de metro naar het Amstelstation terwijl ik met M. bel. Niets fijner dan zijn stem weer even horen aangezien we elkaar helaas alleen maar in het weekend zien.

ladiesnight6
22:30-23:30 Thuis Rommelen

Op het Amstelstation pak ik mijn fiets en fiets ik naar huis. Thuis hang ik de was op die ik die ochtend in de wasmachine heb gedaan en bereid ik even snel mijn ontbijt en lunch voor voor de volgende dag. In bed heb ik het verschrikkelijk koud en neem ik me voor de volgende dag mijn elektrische deken er maar weer in te doen en val ik na een potje sudoku op mijn telefoon heerlijk in slaap.

Hoe was jullie dagje? 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Lindsay 30.10.2014

  Dat rokje & shirtje staan echt je echt super!

 • Reageer Angela 31.10.2014

  Dat rokje en dat shirt staan je echt geweldig! Leuke outfit! 🙂 En een leuk foto overzichtje!

 • Reageer Karin 03.11.2014

  Die film lijkt me erg leuk

 • Reageer Anne 03.11.2014

  Hele leuke outfit, klopt het dat ik de rok niet op de H&M website terug kan vinden?

 • Reageer Maaike 05.11.2014

  De film is echt leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.