Legally-Me: Die dingen die ik al maanden moet doen

29.10.2014

IMG_4339-001

Ken je dat, van die dingen die je eigenlijk al maanden geleden had moeten doen maar die er op de een of andere manier maar niet van komen? Het zijn niet eens allemaal stomme dingen, en toch gebeurd het maar niet. 

De zolder opruimen | Oude kleding naar het tehuis brengen | Afspreken met Marissa |de ramen lappen [note to me, dit is al 2 jaar geleden dus redelijk noodzakelijk] / Glazenwasser bellen | Naar de tandarts gaan | Een stockalbum maken met foto’s voor Legally |Afspreken met Jessica |het fotoboek van Indonesië | Mijn belastingaanslag laten middelen [handig als je in de afgelopen 3 jaar hebt gestudeerd en daarna bent gaan werken!] |Oude foto’s inscannen| De voorraadkast opruimen | Foto’s printen voor in lijstjes | Layout Legally veranderen |DVD’s uitzoeken | Naar het van Gogh Museum | Glutenvrij gebak bestellen bij de 3 Graefjes | Bloemkool pizza maken | Een badpak kopen | De verjaardagskalender bijwerken | Facebookfoto’s opruimen | Een taart met M. bakken | De facebook pagina van Legally-Brunette oppimpen | Vast leuke kleine cadeautjes voor Sinterklaas en kerst inkopen | Naar de Pedicure | De kapper bellen voor een afspraak in December [Zodat ik niet als ik het vlak voor de kerst besluit te doen niet meer terecht kan…]

Wat zijn van die dingen die jij al tijden moet doen maar die er maar niet van komen? 

Vorige post Volgende post

5 reacties

 • Reageer Yvette 29.10.2014

  Nou ja, je moet het zo maar zien: de To-Do-List is er gelukkig al wel ;-). Nu kun je gaan afstrepen…

  • Reageer Joyce 29.10.2014

   Haha dat dacht ik dus precies ook!

 • Reageer Simone 29.10.2014

  Haha, super herkenbaar is dat! Vind het ook fijn om het zo op een rijtje te hebben, anders wordt het echt chaotisch in mijn hoofd.

 • Reageer Melissa 29.10.2014

  Begin met die ramen (voor het te koud is) en de belasting omdat dat belangrijk is, Nadien de rest! Good luck haha

 • Reageer Lindsay 29.10.2014

  Dit is zo herkenbaar!
  Gebruik zelf de Wunderlist app om al mijn to do lijstjes te maken. Super handige app waarin je ook lijstjes met andere kan delen. Zo hebben wij ook lijstjes met restaurants waar we willen eten, steden die we willen bezoeken enz.
  Ben toevallig vandaag beginnen met mijn Sinterklaas inkopen 😉

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.