Legally-Life: Fall, the season of series

25.10.2014

IMG_4547-001
In de zomer kijk ik vrijwel geen series en de enige vorm van TV die ik kijk is het nieuws. In de herfst en winter daarintegen ben ik verslaafd aan series en kan ik niet meer stoppen. Vandaag mijn oude en nieuwe favorieten!

Homeland:
Na een lange afwezigheid is de serie een paar weken terug weer begonnen. Omdat ik enigzinds skeptisch ben over het vervolg van de serie na het einde van het vorige seizoen spaar ik de serie voorlopig nog even op voor een marathon.

White Collar:
Mijn nieuwste ontdekking waar ik volledig aan verslingerd ben dankzij mijn lieve vriendje. Er gaat vrijwel geen dag voorbij waarop ik niet 1 aflevering kijk en ik ben dan ook inmiddels goed op weg richting het einde van het seizoen. Dat Matt Bomer de hoofdrol speelt is natuurlijk helemaal geen straf.

The Good wife:
Deze serie heb ik ook via mijn vriend leren kennen. Het gaat over een huismoeder die na jaren voor de kinderen te hebben gezorgd haar carrière als advocaat weer op pakt. Het is zeker geen serie louter voor juristen, want uiteraard gebeurd er veel meer dan louter rechtszaken en besprekingen.

House of Cards:
Deze super populaire serie van Netflix gaat over list en bedrog binnen de Amerikaanse politiek. Voor iedereen die ook maar een klein beetje interesse heeft in politiek is dit een hele fijne serie om te kijken.

Andere aanraders:
– Glee
– Suits
– Newsroom
– Börgen

Altijd goed:
Ben je klaar met alle series en staan er geen meer op je verlanglijstje? Dan is het natuurlijk altijd leuk om een marathon te kijken van onderstaande series. Want hoe vaak je Friends ook hebt gekeken, het blijft leuk.
– Friends
– Gooische Vrouwen
– Sex and the City

Series die nog op mijn verlanglijstje staan:
– Orange is the new Black
– The bridge [Zweedse versie]

Vorige post Volgende post

2 reacties

 • Reageer Simone 25.10.2014

  Ik heb nog geen van de bovengenoemde series gezien, behalve gooische vrouwen dan, ik hou echt van Nederlandse series haha, lekker hersenloos tv kijken.

 • Reageer Liliane 27.10.2014

  Suits is heerlijk!
  En Orange is the New Black is ook een echte aanrader! 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.