Legally-Me: Mijn favoriete blogs

22.10.2014

7722614_orig
Het is weer eens tijd om een overzichtje te geven van mijn favoriete blogs en jullie de mogelijkheid te geven je blog te spammen. Door dit soort berichtjes kom ik geregeld weer nieuwe leuke blogs tegen en wat is er nu leuker dan blogs lezen, toch?
Mijn all time favoriete blogs zijn:

Blogs die ik volg kan ik een periode echt geweldig vinden en dan weer helemaal niet, onderstaande zijn momenteel de tijdelijke tops.

Spam je blog
Ik vind het leuk om nieuwe blogs te leren kennen dus ik zou het leuk vinden als je me verteld over je blog zodat ik, maar ook de rest gelijk een beeld heeft van wie je bent en wat we van je blog kunnen verwachten.

Bijvoorbeeld:
Hoi, ik ben Stacey, 25 jaar en de blogster achter Legally-Brunette.nl. Hoewel de naam van mijn blog wellicht anders doet vermoeden blog ik niet alleen over mijn werk als jurist, maar lees je bij mij ook alles over eten, fotografie, sporten, kleding en reizen. 

Laat die spam maar komen!

Vorige post Volgende post

8 reacties

 • Reageer Let's travel and see 22.10.2014

  Leuk om te lezen! Een paar bekijk ik ook veel maar er zitten ook nog wat onbekende tussen!

  Ik heb zelf sinds 1 aug een travelblog: http://letstravelandsee.nl . Ik ben een groot reisfan en houd erg van fotograferen. Op mijn blog doe je inspiratie op voor je volgende reis: reisbestemmingen, reisroutes en meer! Mijn eigen volgende reis gaat eind december via Dubai (2 daagse stop over) naar Bangkok. Vanaf daar gaan we óf 3 weken naar Vietnam óf naar Laos&Cambodja. Kan niet wachten!

 • Reageer Anouk 22.10.2014

  Enorm leuk dat je me noemt! Herkenbaar… Soms wel, soms niet.. Maar ik kom er toch altijd weer terug! Ik moet zeggen dat ik je blog regelmatig check, maar door overvloed van stress reageer ik nog weinig. De interactie is juist altijd zo leuk! Punten voor 2015! Ennn, bedankt voor de leuke brugge tip!! 🙂

 • Reageer Anouk 22.10.2014

  Puntje voor 2015…. ;-).

 • Reageer Milène 22.10.2014

  Ik heb 3 vaste blogs die ik lees. Legally-brunette, Annemerel.com en Teskuh.nl.
  Soms lees ik ook workthates.nl en culy.nl.

 • Reageer Simone 22.10.2014

  Leuk Stacey! Ik ken de meeste blogs die je volgt wel, ik vind ze ook leuk!

  Mijn blog is http://www.lifeofsimone.nl en gaat zoals de naam je vast al doet vermoeden over mijn leven. Ik ben een International Lifestyle student (studeer dit jaar af) en ben erg geïnteresseerd in fashion, beauty en food en daar blog ik dus ook vooral over. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje neemt!

 • Reageer Liliane 24.10.2014

  Hoi! Ik ben Liliane en mijn blog heet Your Daily Intake (http://yourdailyintake.com)! De gedachte achter mijn blog is dat elke dag een feestje waard is. Mijn blog is een lifestyle blog en staat vol met DIY projecten, leuke hebbedingetjes, hotspots, (glutenvrije) recepten en ook zo nu en dan persoonlijke en fashion artikelen.

  De blogs die je noemt ken ik en zijn inderdaad leuk, optima vita heb ik echt net een minuutje geleden ontdekt haha.

 • Reageer Jessica 24.10.2014

  Lief dat ik nog steeds in je favoriete lijstje sta!!! Snel weer even koffie doen xx

 • Reageer Rosie 27.10.2014

  Wat ontzettend lief dat ik bij je all time favourites sta. Vind ik bijna niet te geloven haha maar echt super leuk en lief natuurlijk 😀 dankjewel <3

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.