Legally-Tech: Iphone 6 plus

11.10.2014

IMG_3913-001

Onlangs werd hij gepresenteerd, de nieuwe iPhone 6 en 6 plus. Hoewel de meeste mensen me voor gek verklaren door bedgate en nu ook nog hairgate besloot ik er toch voor te gaan en bestelde ik de telefoon.

Ongeveer 2 jaar geleden kocht ik een iPhone 5, simlock vrij en ik combineerde het met een relatief goedkoop simonly abonnement. De vorige was uit mijn hand gestolen terwijl ik op straat liep en ik heb dan ook altijd een nare bijsmaak gehad bij mijn huidige telefoon.

Toen onlangs de nieuwe iPhone werd gepresenteerd en mijn hart heel snel begon te kloppen vond ik het dan ook tijd voor een nieuwe telefoon. Mijn simonly abonnement was al lang verlopen en ik had mijn telefoon al lang afgeschreven zoals ze dat in de financiële wereld noemen.

Toen de telefoon werd gepresenteerd was ik direct al smoor op de 6 plus. Ja hij is groot, maar dat is voor mij geen probleem. Ik ben niet een meisje die haar telefoon in haar [kont] zak stopt en gebruik mijn telefoon voor zo veel dingen dat het grotere scherm mijns inziens juist vele voordelen heeft.

Na lang, heel lang zoeken, vond ik een goede aanbieding waarbij ik niet al te veel hoefde bij te betalen en geen extreem hoge maandlasten heb.

Plots kreeg ik toen ineens een mailtje dat de telefoon al in het begin van deze week geleverd zou worden dus moest ik op stel en sprong ook nog even een hoesje bestellen welke uiteraard goed past bij de telefoon en is voorzien van een handig vakje voor een pasje.

Na 2 dagen heb te gebruiken kan ik echt zeggen dat ik super blij ben met mijn telefoon en dat al die opmerkingen van ‘hij is veel te groot’ en ‘het is onhandig’ naar de prullenbak kan verwijzen, want met mijn kleine handjes heb ik geen enkel probleem met deze telefoon bedienen.

IMG_3925-001

Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Let's travel and see 11.10.2014

  Wauw mooi issie zeg! Ik was ook toe aan een nieuwe telefoon (heb iPhone 4 nu) maar vond de 6 toch echt even wat te duur en niet zoveel voordelen bieden tov 5s, dus heb uiteindelijk toch een 5s besteld. Als t goed is komt ie van de week binnen, nu al zin in!

 • Reageer Sara 11.10.2014

  Mooie telefoon hoor! Ik heb vandaag ook mijn nieuwe gadget binnen gekregen: de LG G3. Ook lekker groot en ik ben er dol op!

 • Reageer Simone 13.10.2014

  Hij is echt heel mooi! Ik zelf ben ook meer iemand van de kleinere telefoons en ik heb ook nooit zoveel zin om er veel geld aan kwijt te zijn, dus ik ben happy met mijn samsung galaxy s4 mini, haha.

 • Reageer joyce 14.02.2016

  Ben je nog steeds zo blij met deze telefoon? Ik zit erover na te denken om hem te gaan bestellen! Ik vind hem zo mooi!

  • Reageer Stacey 14.02.2016

   Hi Joyce, ik zou zelf nu niet meer voor de plus gaan vanwege de afmetingen, hij past nergens in hahaha. Hij is nog erg fijn maar geef mij maar de gewone 6

 • Reageer joyce 14.02.2016

  Super! Heel erg bedankt voor de tip! Ik zit nu ook te denken dat het met hardlopen niet heel handig is!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.