Legally-Travel: Kopenhagen the movie

28.10.2014

Schermafbeelding 2014-10-25 om 11.13.44
Zoals jullie inmiddels al uitgebreid hebben kunnen lezen was ik onlangs in Kopenhangen met vriendinnetje Zowy. Mijn GoPro ging mee en dus moest er na afloop ook een filmpje komen.

Waar ik normaal ook nog wel iets van het lang en bijzonder gebouwen laat zien in filmpjes van vakanties en reizen [Praag, Indonesië] is dat bij dit filmpje niet het geval. Tijdens het monteren kwam ik er achter dat ik maar bar weinig van de stad en de bijzondere plekke had gefilmd. Wat ik wel had gefilmd waren wij zelf. Het is dus een filmpje geworden met heel veel gekke momenten van ons hetgeen [vinden wij zelf] vrij hilarisch is geworden.

Een iets ander citytrip filmpje als normaal, maar hopelijk niet minder leuk.

Tags: ,
Categorie: Legally-Travel, Reizen
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Simone 28.10.2014

    Haha heel leuk filmpje!!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.