Legally-Me: My weekly diary

27.10.2014

amsterdam7
Afgelopen week zette ik mijn eerste kilometers weer op weg naar het hardlopen. Verder trotseerde ik wind en regen op de fiets, kwam er na een maand een einde aan mijn white collar verslaving en was het weekend weer buitengewoon fijn. amsterdam
Maandag:
Het is een hele lang dag op werk, tegen een uurtje of half 10 ben ik thuis en knutsel ik snel een avondmaaltje in elkaar. Op de bank doe ik nog wat buikspier oefeningen en dan duik ik snel mijn bedje in.

amsterdam3
Dinsdag:

Mijn dag begint met een afspraak in het ziekenhuis waarna ik volledig doorweekt aan kom op mijn werk. Het is de dag van de eerste herfststorm en dus kijk ik met grote angst naar buiten en op buienrader. Gelukkig biedt een collega uiteindelijk aan me naar huis te brengen en dus ben ik lekker droog thuis. Eenmaal thuis ging ik lekker koken waarna ik op de bank plofte met wat afleveringen white collar. Hoewel ik het lang niet iedere dag vermeld doe ik iedere avond ook nog de oefeningen van de fysio en doe ik 10 minuten buikspier oefeningen dit keer er voor de fun bij.

amsterdam4
Woensdag:

Wederom regen en mijn fiets staat nog op kantoor dus pak ik de metro naar kantoor. Op kantoor wordt er met veel bravoure de vrijdagmiddag borrel gepromoot met beerpullen vol pretzels. Even overweeg ik mijn outfit van een eerdere Oktoberfest borrel mee te nemen vrijdag, maar ik ben achteraf blij dat ik dat niet heb gedaan. De hele dag heb ik trouwens spierpijn in mijn buik van de buikspieroefeningen, dat zou toch een goed teken moeten zijn?

amsterdam5
Donderdag:

Na een dag werken ga ik eerder naar huis omdat ik naar de fyio moet. Bij de fysio zet ik mijn eerste stapjes op de loopband. Het eindelijk weer kunnen hardlopen voelt geweldig. Eenmaal thuis ga ik koken en besteed ik een uurtje aan het monteren van het filmpje van Kopenhagen.

amsterdam6
Vrijdag:

Op de een of andere manier werd ik vandaag een stuk makkelijker wakker dan op alle voorgaande dagen. Waarschijnlijk doordat het vrijdag is en ik me zo verheug op het weekend. Op kantoor begin ik vroeg en ben ik mega productief, voordat het 12 uur is heb ik meer dan 50 e-mails weten te versturen en heb ik 2 call’s gehad. Na de lunch is al die productiviteit volledig verdwenen, er worden foto collage’s gemaakt op de muur en we maken bij elkaar een visgraatvlecht. Na werk ga ik met een aantal collega’s naar de FrMiBo in Oktoberfest stijl in ons inpandige cafe. Eenmaal thuis ga ik de nodige opruim en schoonmaak dingen doen, ik doe wat yoga en pilates oefeningen, ik kijk wat tv en ik duik mijn bed in.

amsterdam2
Zaterdag:

Na een beetje uitgeslapen te hebben besluit ik lekker in het zonnetje voor het raam te gaan ontbijten. In het weekend gun ik mezelf nog net iets meer tijd dus maak ik er ook een juice van appel, wortel en gember bij. Eenmaal aangekleed en wel komt M. en wat is het toch super fijn om samen te zijn met iemand waar je zo verschrikkelijk dol op bent en waar je het zo fijn mee hebt. Samen gaan we lunchen bij Sugarless, een hele leuke lunchroom die geschikt is voor iedereen met een voedsel allergie. Het is uitgezocht door M. en gaat zeker op mijn hotspot lijstje! Na de lunch lopen we door de stad waar we voor M. een nieuwe broek scoren. Na de boodschappen gaan we samen aan de slag met het eten, op verzoek van M. maken we gevulde paprika met zoete aardappel uit de oven. Na samen tv te hebben gekeken op de bank kruipen we lekker in bed.

amsterdam1
Zondag:

Op zondag moet M. voetballen dus gaat de wekken op tijd en ik duik de keuken in om een heerlijk ontbijtje te maken. Ik maak een stapel pancakes en maak voor ieder van ons een smoothie. Helaas moet M. daarna al snel naar de voetbal dus ga ik even douchen en probeer ik vervolgens veel verschillende nieuwe hairdo’s uit. Mijn finale stuk is een visgraatvlecht die uiteindelijk super goed lukt, al zeg ik zelf. Na wat foto’s te hebben gemaakt voor de blog ga ik hardlopend naar de Yoghurt Barn waar ik met Zowy heb afgesproken. Het zijn mijn eerste kilometers buiten op straat en ik doe mijn best me te houden aan het advies van de fysio om het rustig op te bouwen. Na de heerlijke lunch ga ik richting de supermarkt en daarna lekker naar huis. De finale van heel holland bakt is op TV gevolgd door de serie nieuwe buren dus ik vermaak me wel terwijl ik ondertussen werk aan de blog.

Komende week heb ik geen spannende plannen tot vrijdag. Vrijdag staat er een leuke stap avond op het programma en zaterdag een lekker etentje.

Hoe was jullie week? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me
Vorige post Volgende post

3 reacties

 • Reageer Yvette 27.10.2014

  Klinkt als weer een drukke, maar hele leuke week! Wat voor lekkers zat er trouwens allemaal in de ‘roze smoothie’?? Ik ben benieuwd, zag er heerlijk uit!!

 • Reageer Let's travel and see 27.10.2014

  Leuke diary weer! Ik wil ook eens visgraat vlechten uitproberen, ziet er leuk uit!

 • Reageer Erlinde 27.10.2014

  Wat een heerlijke eet en drink foto’s! En wat fijn dat je weer kan hardlopen!

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.