New in: H&M Enkellaarsjes

09.10.2014

IMG_3534-001

Zwarte enkellaarsjes, het zijn ‘de musthaves’ voor deze herfst en winter. De laarsjes zijn makkelijk te combineren met allerlei verschillende outfits en de laarsjes zelf zijn ook te koop in allerlei verschillende soorten en modellen. 

Onlangs showde ik al mijn nieuwe laarsjes die ik bij Zalando kocht en ik had dus al zwarte enkellaarsjes. Toch besloot ik tijdens de Glamour day nog 2 paar te kopen, die 20% is natuurlijk erg aantrekkelijk als je een oogje hebt op bepaalde schoenen.

Ei er bij 111113
Was de Chelsea boot uitgestorven in het straat beeld en alleen nog te zien op mening manege waar ze door de amazones worden gedragen, inmiddels zijn ze hot en happening en te koop in allerlei soorten en maten. Zelf koos ik voor dit model van de H&M welke je kan kopen voor €24,95.

Ei er bij 111112

Deze laarsjes van [nep] Lak leer zijn ideaal te combineren met een wat nettere outfit en de ketting aan de laars geeft ze niet alleen een net maar ook stoer tintje. Doordat de schoenen zijn gemaakt van een materiaal dat waterdicht is zijn ze natuurlijk ook uitermate geschikt voor de Hollandse herfst en winter! Deze laarsjes zijn te koop bij de H&M voor 39,95.

Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Julia 09.10.2014

    Aw! Die nep laklaarsjes zijn super! xo

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.