Legally-Fit: Nieuwe Hardloopschoenen – Nike Pegasus

14.10.2014

IMG_3844-001

Ieder nadeel heeft zijn voordeel zou Johan Cruyff gezegd hebben en daar zit uiteraard een zekere waarheid in. Aangezien ik met mijn petit voetjes doorgaans plaatsneem in het kindermodel van hardloopschoenen is de demping van deze schoenen iets eerder vergaan dan die van het reguliere volwassenen model. Met als gevolg dat het weer tijd was voor nieuwe sportschoenen. 
Hoewel ik momenteel niet kan sporten, laat staan hardlopen speelde het al enige tijd in mijn hoofd dat ik toe was aan nieuwe sportschoenen. Op mijn verlanglijstje stonden al langer sportschoenen die ik tevens casual zou kunnen dragen. Momenteel worden mijn schoenen vooral gebruikt voor bezoekjes aan de supermarkt, op de fiets en stiekem in huis, gewoon omdat ze zo lekker zitten.

Of ik van mijn Nike Lunar Glide geloof gevallen ben? Nee zeker niet, mijn eerste ‘echte’ hardloopschoenen waren ook van Nike model Pegasus en daar heb ik mijn eerste 10 kilometer op gelopen. Het is dus een beetje terug naar mijn basis en terug naar waar het plezier in het hardlopen ooit is begonnen.

Dus toen ik onlangs voor een hele leuke prijs deze schoenen bij de Run2Day spotte was ik om. Het brengt goede herinneringen in me naar boven en ik kan met verse nieuwe schoenen beginnen te sporten als ik daar straks weer voldoende voor gerevalideerd ben.
IMG_3843-001

Wat voor een hardloopschoenen heb jij? 

Tags: , ,
Categorie: Fashion, Hardlopen, Legally-Fashion, Legally-Fit, Shoppen, Sporten
Vorige post Volgende post

1 reactie

  • Reageer Simone 14.10.2014

    Ze zijn mooi en ze lijken me erg fijn, lekker dikke zool zo te zien. Ik heb de Nike Lunarglide 5+ shield, erg fijn voor in de winter. Helaas staan ze al een tijdje onder het stof, afstuderen heeft nu prioriteit 🙁

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.