Weekly Dairy

06.10.2014

Feest Jelle 02-103
Afgelopen week was een super drukke doch super leuke week waar ik onwijs van heb genoten. Van een cursus in Breda, taart eten, lunchen met champagne, een suprise party, een etentje, sushi eten, naar een cabaret voorstelling en nog een keer lunchen. Het was weer een top weekje!

drukkeweekdiary
Maandag – Dit was absoluut geen bijzondere dag en misschien wel de ‘saaiste’ dag van de afgelopen week. Ik zat tot redelijk laat op kantoor en vond dus wel dat ik mezelf mocht verwennen met een makkelijke leftover maaltijd uit de vriezer met wat gebakken temphe.

drukkeweekdiary1
Dinsdag – Dit was de meest leerzame dag van de week aangezien ik op een merkenrecht cursus was in Breda. Ik ging ontzettend vroeg de deur uit voor de cursus die echt super leerzaam en boeiend was. Jammer dat deze cursus nu is afgelopen, ik zou best wel iedere week zo iets willen doen, al zal mijn baas dat iets minder leuk vinden waarschijnlijk ;). Eenmaal thuis ging ik rond een uurtje of 20:30 eten en daarna was het tijd om tot laat, heel laat in de keuken te staan om mijn taart te maken. Voor meer over afgelopen dinsdag, lees dan ‘My day in Pictures

drukkeweekdiary2Woensdag – Om 11:00 uur hadden we taart voor mijn baas die 25 jaar in dienst was en werd ons cadeau voor de volgende dag bezorgd, het blad Jelle. We aten dus om 11:00 uur taart, maar dat was niet het enige, in de middag gingen we lunchen bij ‘Thuis aan de Amstel’ en begonnen we onze lunch zelfs met champagne! De rest van de dag moest ik natuurlijk een tandje bij zetten om de verloren tijd in te halen. Eenmaal thuis was het 20:45 en heb ik op eten na niet veel meer gedaan dan toegeven aan mijn nieuwe verslaving, white collar.

>Donderdag- Was het tijd voor de suprise party voor mijn leidinggevende. Hij had geen idee en was oprecht ontzettend verbaasd toen hij de ruimte binnen kwam lopen. Hoe en wat kun je allemaal terug lezen in ‘My day in pictures’

drukkeweekdiary3
Vrijdag – Je zou denken dat we het ontzettend druk hebben en allemaal moe en brak zijn na 2 dagen feest en voor mij ook nog een dag cursus. Al het bovenstaande is waar, mijn mailbox staat op exploderen, die 5 of 6 wijntjes waren er zeker 3 te veel en ja ik was moe. Toch heb ik nog nooit zo gelachen op een dag. Het begon allemaal natuurlijk met napraten over de dag er voor. Vervolgens besloten we alle helium ballonnen los te knippen zodat we een ballonnen hemel hadden in ons kantoor. De overgebleven waterballonnen vond mijn baas erg leuk en wat volgde was een waterballonnen gevecht op kantoor….. Gelukkig bleven de bloemen die we van mn baas hadden gekregen gespaard. Na de lunch was het tijd voor Guilty Pleasure Friday waarbij iedereen zijn of haar favoriete snoep of koek mee nam. Ik was dus behoorlijk misselijk toen ik thuis kwam! Eenmaal thuis moest ik echt iets in huis doen, met als gevolg dat ik om half 3 klaar was met wassen en strijken… oeps.

drukkeweekdiary4
Zaterdag – Ik werd wakker onder mijn vers gewassen en gestreken bedje, dat gevoel vind ik zo heerlijk. Ik besloot dus ook maar in/op bed te ontbijten met white collar. Ik ben inmiddels bij seizoen 3 en heb nog wel even te gaan dus. Die middag kwam meneer langs en werd ik verwend met een prachtige bos rozen! Zo ontzettend lief! Samen gingen we de stad in, eerst even lekker samen op een terrasje, daarna sushi eten en daarna samen naar Cabarestafette in de Kleine Komedie. Vooral Tim Fransen was echt ontzettend goed!

drukkeweekdiary5
Zondag – Wakker worden naast je vriend overtreft het wakker worden onder vers gewassen en gestreken beddengoed. Nadat we lekker rustig wakker zijn geworden en hebben ontbeten hebben we beide weer afspraken en vertrek ik naar de Yoghurt Barn waar ik samen met Zowy lekker zit te lunchen terwijl we onze plannen voor Kopenhagen bespreken. Op de weg terug naar huis stop ik bij de Marqt waar ik voor het eerst sinds mensenheugenis kant en klare soep koop, aangezien deze soep 4,39 kost moet het wel goed zijn denk ik nog… nou god straft onmiddellijk want men wat is dit niet lekker zeg [ik wilde andere termen gebruiken maar ik hou me in]. De tony’s special reep heb ik gekocht voor naar Kopenhagen, kijken of hij dat haalt hahaha. Die avond werk ik aan mijn fotoboek van Indonesië een reize klus maar wel heel leuk om weer alles een beetje op te halen.

Hoe was jullie week? 

Vorige post Volgende post

2 reacties

  • Reageer Let's travel and see 06.10.2014

    Zooo dat klinkt als een heftig weekje! Ik vind die verse soepen ook altijd een beetje verdacht 😛 en daardoor nog nooit geprobeerd en denk dat ik dat maar even zo laat als ik het zo lees;) Ik had van de week de Melk – Drop smaak van Tony’s: LEKKER, niet normaal!

  • Reageer Joyce 08.10.2014

    Wat een lekkere hapjes staan op al je foto’s!

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.