Legally-Me: My Day in Pictures 5/11

06.11.2014

923844_1508754442707376_1831859771_n-001

De afgelopen weken probeerde ik de ‘My day in pictures’ steeds te plannen op een dag dat ik iets leuks ging doen en die niet heel saai zou zijn. Deze keer laat ik eens een dag zien zoals de meeste dagen er bij mij aan toe gaan en maakte ik voor de verandering eens schandalig veel foto’s. 

plogMorning, ik kijk nog even naar mijn lange haar want heel lang gaat het niet meer duren tot het ineens een heel stuk korter is. In bed drink ik een glas heet water met citroen gewoon omdat iemand ooit eens heeft gezegd dat het goed is en ik gevoelig ben voor dat soort opmerkingen. Je gaat het trouwens best waarderen na een paar maanden een zure kop te hebben getrokken kan ik je vertellen. Tijdens het drinken kijk ik het nieuws, as usual.

plog1
Na het douchen is het tijd om me aan te kleden. Vandaag een jurkje dat ik ooit eens in Londen kocht en wat nog steeds een van mijn favorieten is. Mijn haar doe ik volgens deze tutorial, ik moet namelijk bekennen dat ik sinds kort een lichte haar tutorial verslaving heb. Ik vind het voor iemand die haast heeft best wel goed gelukt moet ik zeggen, de volgende keer neem ik wat meer tijd voor een beter resultaat.

plog2
Uiteraard moet er ontbeten worden en suprise, suprise dat gebeurd met havermout. Ik zou echt meer moeten variëren maar vind het zo moeilijk omdat ik de havermout gewoon hartstikke lekker vind. Na het ontbijt gaat voor het eerst mijn winterjas aan op de fiets.

plog3
Maar goed dat ik mijn winterjas aan had want wat was het koud op de fiets. Door de mist zag ik geen hand voor ogen en is er veel vocht in de lucht waardoor het waterkoud aanvoelt. Op kantoor neem ik dus maar snel een kop thee om warm te worden.

plog4
We hebben een vergadering in de Wipeout room, iedere vergaderzaal heeft bij ons een naam van een bekend format en de kamers staan dan ook in het teken van dit format. Bij Wipeout hangen er dus bokshandschoenen aan de muur.Tijdens de lunch vergeet ik weer een foto te maken van mijn lunch, maar die is ook niet erg fotogeniek. Het was een portie van 200 gram roerbak groente met kip, een portie die ik de dag ervoor tijdens het koken extra maakte voor de lunch van vandaag.

plog5
Na de lunch gaan we altijd met de trap naar boven, 6 hoog. Het is een sport wie van ons team het eerste bovenkomt en mijn baas maakt hier echt zijn levenswerk van. Het is me pas enkele keren gelukt hem voor te zijn want hij sprint werkelijk omhoog. Eenmaal boven is het tijd voor de volgende vergadering.Tussendoor eet ik een appeltje zoals vrijwel iedere dag.

plog6

Na de vergadering haal ik bij onze coffeecorner met wat collega’s iets te drinken. Omdat ik probeer minder koffie te drinken ga ik voor een verse muntthee. Een van mijn collega’s komt langs met een stukje chocolade van Tony’s.
plog8
Tijdens een Call verveel ik me nogal en het resultaat is deze selfie reeks… Maar goed dat er geen beeld verbinding bij de call zat!
plog7
Ik was nog de enige in ons kantoortje die er was en als je niet genoeg beweegt gaat het licht van zelf uit en dan zit je dus in het pikkendonker in het kantoor…. Niet in het gebouw hoor want verderop zaten nog wat andere collega’s te werken.
plog9
M. ging naar Ajax met zijn broertje en was dus om de hoek van mijn werk. Ik besloot me even een weg te banen langs alle Ajax’s en Barca fans om even een kusje te geven, we hadden elkaar immers al 3 dagen niet meer gezien… 😉 Daarna fiets ik naar huis terwijl ik bijklets met mijn moeder via de telefoon.

plog10
Eenmaal thuis is het half 9, ben ik moe en heb ik nergens meer zin in. Omdat ik nog niet heb gegeten ga ik toch maar even snel iets maken. Ik besluit nasi te maken met een gebakken eitje en met een lepeltje saté saus. Daarna plof ik op de bank met een warme choco, zo vlak na het eten misschien een beetje te veel zoet want de helft heb ik weg gedaan. Ondertussen keek ik het programma ‘met open armen’ en stiekem heb ik daar best wel even een traantje bij gelaten. Ik huil trouwens bij praktisch ieder programma hoor, maar helemaal als het om familie’s en kinderen gaat hahaha.  Ik heb het koud en neem nog even een douche om op te warmen.
plog11
Daarna gaat de laptop op schoot en werk ik, in mijn knalroze badjas, aan een vragenlijst die Jessica me heeft gestuurd. Ik vul hem in en zoek vervolgens nog wat foto’s uit die ze bij het artikel kan plaatsen. Helaas heb ik niet van die Fancy ik ben aan het hardlopen foto’s…. Dus als iemand zich geroepen voelt om een keer een hardloop shoot te doen dan hou ik me van harte aanbevolen!

Ondertussen kijk ik wat tv en werk ik aan deze post maar voor ik het weet vallen mijn ogen dicht en kruip ik lekker in bed met een warme pittenzak, ik vond het wel weer een mooie dag geweest, nu lekker slapen.

Hoe was jullie dag? 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

7 reacties

 • Reageer Heleen 06.11.2014

  Ondanks dat je geen spannende dingen hebt gedaan wel een leuke plog om te lezen door alle foto’s!

 • Reageer Desiree 06.11.2014

  Leuk om zo’n standaard dag te zien! Ben benieuwd hoe kort je haar gaat worden.

 • Reageer Lotte 06.11.2014

  Leuke outfit weer. Zelf had ik gisteren een tentamen waar ik heel slecht voor had kunnen leren, maar gelukkig ging het heel erg goed. Natuurlijk is het nu wel even afwachten wat het resultaat is, maar ik heb er in ieder geval wel een heel goed gevoel over.

 • Reageer Andrea 06.11.2014

  Heerlijk zeg zo’n grote beker thee op het werk!

 • Reageer Yvette 07.11.2014

  Heel leuk om weer te lezen!! Ben benieuwd naar de nieuwe ‘coupe’! Wanneer ga je naar de kapper?

  • Reageer Stacey 07.11.2014

   Ik ben een beetje een tut, maar ik wil eigenlijk pas naar de kapper als ik die avond ook wat leuks ga doen en eigenlijk wil ik liever niet op zaterdag omdat ik dan bang ben dat ze niet echt de tijd voor me nemen. Kortom, het gaat nog wel even duren hahaha.

 • Reageer Karlijn 07.11.2014

  Waar heb je dat jurkje gekocht?

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.