Legally-Me: My day in pictures

11.11.2014

IMG_0200-001
Een dag die begint met een uur later je wekker zetten dan normaal is per definitie een goede dag. In ‘My Day in Pictures’ vandaag; een onderzoek in het ziekenhuis, boodschappen, de legally-brunette uithangen op kantoor en een etentje met vriendinnen. stacey1
Staat normaal mijn wekker op een doordeweekse dag om 06:30, vandaag staat hij om 07:45, en dat op een maandag morgen. Do I need to say more? Ik begin mijn dag met een glas warm water met citroen die ik voor de gelegenheid oppimp met wat gember. Als ik last hem van mijn keel dan werkt gember het beste en dat blijkt want na het drinken heb ik geen last meer.

Ik duik onder de douche en als ik er uit kom doe ik snel mijn havermout in de magnetron en zet ik de waterkoker aan. Ondertussen hijs ik me in mijn hardloopbroek en een comfortabele trui. Als mijn havermout klaar is kruip ik nog even in bed en eet ik op bed mijn ontbijt wat ik serveer met een espresso [het is immers maandag] en een kop thee. Voor de oplettende kijker, er zitten pepernoten in mijn havermout die ik afgelopen weekend bakte… oeeh!

stacey2
Op de fiets ga ik naar het ziekenhuis, het OLVG, waar ik een onderzoek heb. Aan de hand van elektrische schokjes gaan ze mijn armen en benen doormeten en met een naald poeren ze lekker in mijn spier om de activiteit te meten. Ik kan me wel een fijner onderzoek voorstellen, maar goed, het is weer gebeurd.

stacey3-001
Na het ziekenhuis fiets ik naar de apotheek, de openingstijden van apotheken zijn niet afgestemd op mensen die werken en dus had ik nu pas tijd om medicijnen te halen. Daarna fiets ik naar huis en loop ik direct naar de Lidl.

stacey4
Ik moet van de dokter in het ziekenhuis even bewegen om enorme spierpijn te voorkomen na het onderzoek en dus combineer ik het bewegen met boodschappen doen. Het is altijd verbazingwekkend wat je allemaal kunt kopen bij de Lidl voor een laag bedrag. Ook nu had ik weer een tas vol groente, fruit, kwark en schoonmaakdoekjes en ik was €7,04 kwijt.

stacey5
Snel doe ik iets netters aan, niet heel netjes maar wel netter dan een hardloopbroek en hardloopschoenen natuurlijk. Ik ben geheel in H&M zoals zo vaak, zelfs mijn schoenen!

Op de fiets naar kantoor, voor het eerst met mijn nieuwe mooie jas! Wat is hij lekker warm en wat schijnt het zonnetje toch heerlijk!

stacey6
Op kantoor ga ik snel aan de slag, ik ben immers laat, maar niet voordat ik een kopje thee heb gehaald natuurlijk. Tussen de bedrijven door werk ik ook nog mijn bakje yoghurt naar binnen met appel en havermout en uiteraard volgen er nog meer kopjes thee.

stacey7
Het is al weer zo vroeg donker en op de een of andere manier gaven al mijn collega’s er voor de verandering al zeer vroeg de brui aan. Omdat iedereen al weg was besloot ik om 18:30 ook weg te gaan. De hele gang was uitgestorven en er was niemand meer te bekennen.

stacey8
Uit werk fiets ik in de richting van cafe/restaurant Maxwell waar ik met vriendinnen Zowy en Lotte zou gaan eten. Als ik er bijna ben, hoor ik dat er een pubquiz plaats vindt die avond waardoor we er niet kunnen eten. We besluiten iets nieuws te gaan proberen en gaan naar Thrill Grill, het nieuwe burger restaurant van topchef Robert Kranenborg. Ik ga voor de een classic burger zonder broodje [uiteraard] en we bestellen allemaal een lekker wijntje en frietjes. Oeps, dat waren 2 avonden achter elkaar frietjes…. 

stacey9
Na een zeer geslaagde avond keren we allemaal weer terug naar huis en zie ik een appje van mijn moeder die vraagt of ik haar wil bellen. Wat volgt is een hilarisch Facetime gesprek waarbij de tranen over onze wangen rollen van het lachen. Daarna bel ik nog met mijn lieve M. gewoon om even de dag te bespreken en zijn stem te horen die mij zo vlak voor het slapen heerlijk rustig maakt. Nog even snel voeg ik de foto’s toe aan het bericht van vanmorgen over de Olympisch Stadionloop.

Hoe was jullie dag? 

Tags:
Categorie: Diary, Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

6 reacties

 • Reageer Joyce 12.11.2014

  superleuke dag met heerlijk eten :). mag ik trouwens vragen waarom je die spiertest in het ziekenhuis moest doen?

  • Reageer Stacey 12.11.2014

   Ik heb een probleempje met de spieren in mijn onderbenen waarvoor ik onder behandeling ben bij een neuroloog en fysio.

 • Reageer Eva 12.11.2014

  Tof nu zien we je jas al wat beter! Ik ben heel benieuwd naar je blog over je jas en wat hij kostte want jassen zijn duur, helaas.

 • Reageer Kim 12.11.2014

  Ik zou wel meer outfit foto’s willen zien, je ziet er altijd leuk uit en daar haal ik inspiratie uit.

 • Reageer Maaike 13.11.2014

  Ik vind plogs hartstikke leuk om te lezen! Leuke foto’s heb je ook gemaakt <3

 • Reageer Jenn 14.11.2014

  Leuk overzicht

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.