Legally-Me: My days in Pictures 26&27 November

28.11.2014

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)15-001
Omdat mijn dagen lang niet allemaal heel spannend zijn besloot ik voor de verandering is twee dagen achter elkaar een plog te maken en die dan in 1 artikel te proppen. Voor jullie meer foto’s en meer leesplezier. 

Woensdag 26 November
waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)13
Zoals gebruikelijk vervloek ik mijn wekker en probeer ik wakker te worden met het ontbijtjournaal in bed. Na 2 keer het nieuws te hebben gekeken spring ik onder de douche. Ik besluit voor een simpele outfit te gaan, een zwarte broek met een wit basic shirtje en een colbertje, allemaal van de H&M.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)1
Mijn ontbijt is zoals altijd havermout, met appel en een kopje koffie. Saai, maar wel ontzettend lekker. Ik besluit met hoed op vandaag weg te gaan. Stiekem vind ik dat vest wel spannend. Hoewel ik het namelijk erg leuk vind staan, het mode is en ik de laatste tijd heel vaak meiden met hoeden zie vind ik het toch een beetje eng. Op de een of andere manier voel ik me een beetje een vreemde eend in de bijt, terwijl het best leuk staat toch?

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)2

Op het Amstel station zet ik mijn fiets neer en vanaf daar ga ik met de metro naar werk. Van kantoor heb ik alleen een sinaasappel foto. Ik ben maar heel even op kantoor en moet het nodige doen dus echt fotograferen dat komt er niet zo van.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)3
Om 12 uur moet ik sprinten naar de metro om op tijd op mijn cursus te zijn. Ik sprint van kantoor naar de halte en gelukkig weet ik de metro net te redden. Van de metro ga ik naar de trein en in de trein ga ik vooral lekker rustig zitten en uit het raam kijken.

Eenmaal in Den Haag heb ik een cursus over de actualiteiten binnen het merkenrecht, het gebied waar ik dagelijks werkzaam in ben. Ik vind het altijd een beetje lastig om tijdens dat soort bijeenkomsten foto’s te maken. Immers hebben die mensen geen idee dat ik een blog heb en hebben ze al helemaal geen idee wat een plog is.

Het was wel een hele nuttige en leerzame bijeenkomst die echt veel toevoegt aan mijn werk en ik ben dus blij dat ik hier bij aanwezig mocht zijn. Het afgelopen jaar heb ik veel verschillende cursussen mogen doen en daar ben ik mijn werkgever heel dankbaar voor. Immers na je studie begint het echte leren en kennis opdoen pas echt .

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)4

Met de trein ga ik terug vanaf Den Haag lekker naar huis. Gelukkig had ik nog boodschappen in huis en dus kon ik gelijk aan de slag in de keuken. Ik maakte spinazie en groente in de wok, een gebakken eitje en kipfilet. Na het eten pak ik de Goodiebag uit die we bij de cursus kregen, best bijzonder dat je bij een cursus een fles wijn krijgt, toch?

Ik besloot nog even een vitamine boost te nemen, een sinaasappel en een kiwi, nu de R in de maand is moet je daar toch even wat beter op letten.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)5

Na het eten kleed ik me even snel om, ik doe een hardloopbroek aan en een makkelijke trui. Vervolgens doe ik een wasje in de droger en loop ik naar de supermarkt. Eenmaal thuis is het tijd om de was op te vouwen, mijn minst favoriete klusje maar het moet natuurlijk wel gebeuren.
Als ik in bed lig kijk ik de meest recente aflevering van Homeland en drink ik een kop thee, waarna ik lekker ga slapen.

Donderdag 27 november
waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)14
Neeeeeee ik wil niet uit bed, ik wil gewoon blijven liggen. Helaas pindakaas zal ik er aan moeten geloven en moet ik echt mijn bed uit. Eerst nog maar even een paar keer het journaal kijken en dan hijs ik mezelf toch maar mijn bed uit.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)7
Na het douchen ben ik al een stuk wakkerder en na mijn standaard bakje met havermout ga ik toch maar op weg naar het amstel station. Omdat ik vanavond thuis word gebracht is het niet handig om met de fiets te gaan en loop ik dus naar het station. Al twee dagen ga ik dus niet op de fiets naar kantoor…oeps.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)8
Om het niet fietsen in te halen, althans een klein beetje, loop ik vanaf station Duivendrecht naar kantoor. Normaal is het vanaf de dichtstbijzijnde halte ongeveer 10 minuten, dit was een kleine 20 minuten lopen. Omdat vanaf huis naar het station ook al 10 minuten waren beweeg ik zo toch nog een beetje! Vanmorgen had ik hier al over nagedacht en daarom was ik eerder dan normaal vertrokken en dus gewoon op tijd op kantoor.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)9

Sinaasappels zijn mijn nieuwe work snack, wellicht ook omdat ze in de bonus waren bij de AH en ik die 2 zakken anders nooit op krijg. Een andere snack ik de lolly die ik van een collega krijg, stiekem best lekker. Mijn lunch vergeet ik volledig te fotograferen omdat we tijdens de lunch met het team in een felle discussie verwikkeld zijn over een film.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)12
Na de lunch hebben we het heel druk, maar weten we ook de tijd te vinden om grappige dingen met Siri uit te halen. Ik blijf de vraag ‘What does the fox say’ heel grappig vinden bij Siri.

waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)10
Omdat ik uit eten ga met mijn ouders en M. heb ik voldoende tijd om ons kantoor om te toveren. Ik gooi wat stoelen om en hang veel sinterklaas posters op en plak briefjes met # Amerigo was here. Daarbij heb ik een gedicht voor mijn collega’s op de kamer en een cadeau. Dan wacht ik nog even een paar minuten beneden in de hal tot die lieve M. me met de auto op komt halen.
waldorpstraat13averstuurdvanafmijniphone (1)11

Mijn lieve M. en ik gaan samen met mijn ouders uiteten in Abcoude. Het is precies een half jaar geleden dat zij geopereerd werden en daar staan we even bij stil en we vieren het succes. Daarbij hebben M. en ik ook nog een mooi cadeau voor ze wat ook goed in de smaak valt.
Het eten is heerlijk, als voorgerecht heb ik gerookte zalm, als hoofdgerecht de saté en als toetje een merengue met limoen. Helaas bleek het geen merengue te zijn met louter opgeklopt eiwit en suiker dus kon ik helaas niet alles er van eten, maar het was toch nog erg lekker!

Na het eten ga ik met M. naar huis. Dat wil zeggen, M. brengt me naar huis de lieverd.

Hoe waren jullie dagen? 

 

 

Tags:
Categorie: Legally-Me, Plog
Vorige post Volgende post

4 reacties

 • Reageer Rozentuintje 28.11.2014

  Leuk om nu eens twee dagen te zien in je leven. Die Siri berichten ga ik eens even testen.

 • Reageer Nicole 28.11.2014

  Leuke outfits heb je aan en ik vind je hoed heel tof staan, zou ik vaker doen

 • Reageer Marloes | NOVA Magazine 28.11.2014

  Ohhh die merengue ziet er heerlijk uit! Jammer dat je niet alles ervan kon eten, zeg! x

 • Reageer Joyce 01.12.2014

  Haha die siri berichten. Heb het gelijk getest, bij ons zegt die wat anders bij What does the fox say? 😀

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.